Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam da vidim scene u seriji kako je Bakir, u stilu Stevena Segala, sam i goloruk odbranio BiH.
Čovjek nikada nije otišao u Čapljinu, Duvno, Livno, Busovaću, Skender Vakuf, Bijeljini, Zvornik, Praču, Bileću , Trebinje ili neki drugi grad ove nam Bosne (BiH). Nemoj slučajno da na protest penzionera u srijedu pošalješ svoje ''izaslanike'' ( poslušnike) , od mene im je ''šćap'' po leđima najmanje.
Jel od nasih para ides da gledas filmove za pranje mozga neukim ljudima? ebem li ti reisa i oca u kost i sve koje su za tebe glasali!!
Još uvek ništa na imdb . Možda je spin 🤔
Tebi je do serije a zenu ti karindza ko stigne..Ubij se majmune..
Kako te nije sramota ici neokupan tamo..E bruko..
Ne vracaj se splacino zuta i najveca sramoto Evrope..
predlazem da se u BBI CENTRU I SSC postave BAKIROVE vostane biste,,covjek je zaista jedinstven,,pa nevadi ga ..
Jel putovanje bilo o trošku države ??
a glupog mi pitanja xd
Ono sto javnost ne razumije je da su Izetbegovici Romi sa Ade Ciganlije i da su manipulacijom UDBE, KOS-a i raznih zanesenih budaletina iz bosnjackog korpusa stvorili veleizdajnicku SDA da sluzi bilo kome "ko vise da". U pocetku Milosevicu a sada Erdoganu i Vucicu. Izetbegovici kao Romi nemaju ni svijest ni savjest a najmanje ih je briga o Bosni i njenim gradjanima. Kao Romski "skupljaci perja" oni ce prodati i rodjenu mater da isprose neki dobitak za svoje licne potrebe.
Uopste ne treba vezivati SDA i Izetbegovice za najbrojniji narod Bosnjake u Bosni jer se radi o najvecim neprijateljima i Bosnjaka i Bosne koji su manipilacijom i strahovima nametnuti kao vlast u Bosni jos 1991 (sjetimo se Kardziceve zjave: Ako Predsjednik RBH bude Durakovic bit ce rata a ako bude Alija "dogovorit cemo e"). I eto kako su su se dogovorili 200.000 mrtvih, milion prognanih, masovne grobnice, rasparcana, nefunkcionalna drzava. Zamislite da Rom ima vlast u Americi ???
Sve si u pravu osim da su Romi srbi su vidis da su plavi..
Dinastija !!!
samo u Djalajlabadu postoje ridjobrade muslimancine
valje rezervni polozaj obezbjediti na vrijeme... treba vidjeti da li imamo potpisan sporazum o extradikciji sa turskom...trebace nam svakako !!!
kako ovaj cojek zivi pa to je nemoguce, njega bas boli tuki za sve
povraca mi se od ovog sveg
Eeee i jesu glumci i to prvoklasni...