Komentari (422)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selam iz trezora
SDA bagra i njihove izjave koje vrijedjaju prave borce
Ljudi moji meni se kao bosnjaku gadi kada vidim ovo vnogo u javnosti, niko nas nije raselio i opljackao kao on i stranka.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Mene bi bilo ovo sramota izjaviti da sam na njegovom mjestu, čovjek iz podruma vrijeđa s ovom rečenicom borce, prave borce
Joj kako su vam neprijatelji BiH dali dezinformaciju da je bio u trezoru, kao za rahmetli Aliju i zlatne kašike koje nikad nije spomenuo nego je govorio da će poslije rata biti opet rat za pravdu i istinu.
Kao da su se borili samo ovi iz Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako izbori budu pošteni Bakir neće u cijeloj BiH dobiti više od 2000 glasova.
Kao sto je bio narod. To si htjeo reci?? A ne mi.. Ti nisi sigurno taj. Selam
Zamislite ovog idiota pa on pravi razliku i među poginulim borcima Evo dokaza da nije bilo isto poginuti za državu BIH u Sarajevu ili recimo u Mostaru,Bihaću,Tesnju,Gradačcu,Foci,Srebrenici i tako redom
sta kazu borci na ovo?
kakav lakrdijas agore bu..dale su ovi sto su dosli da ga cuju kao da imaju sta cuti
JEST AL IZ PODRUMA...
Bakire, gdje su ti HDZ i SNSD koalicioni partneri, Covic i Dodik? Vidis li sada sa kim ste se udruzili ti i tvoj rahmetli babo? Drzali se za ruke i vezali zastave nakon izbora, a vidi dokle ste nas doveli! Nakon sljedecih izbora neces imati tu priliku! The End!
tekovine 1 marta.bh muslimani siromasniji,manje ih ima.manje ih se radja godisnje.kontrolisu de facto a i de jure 23% bh.svake nedelje neki strajkovi.u svim oblastima ste samo senka onoga iz 1990g.sarajevo od jednog od sfrj centara svih vidova umetnosti sada je obicna kasaba a po mus kom grad su upropastili brdjani iz istocne RS i divlje,prljave sandze.jedini benefit sto su bh muslimani dobili dijasporu ako je to benefit.do 1992 bh muslimanska dijaspora zivela je ogromnom vecinom u turskoj
Fuj đubre jedno ko da je samo sarajevo ratovalo u prošlom ratu. Sjedili ste u Sarajevu punih 6 mjeseci kada nam je napadnuta država u koju se sada toliko kunete, vjerojatno ste mislili da Ravno nije na teritoriju BiH, još ste govorili da to nije naš rat sve dok kod vas nije zapucalo.
Kako mislis "mi"? Ti nisi bio sa nama, ti si bio u trezoru.
Dobre GOVORE moraju pratiti i REZULTATI !!! Već 30 godina Bakir I. nam prodaje samo PRIČU tj. ILUZIJU (priča bez REZULTATA je ILUZIJA) !!!
Dobre GOVORE moraju pratiti i REZULTATI !!! Već 30 godina Bakir I. nam prodaje samo PRIČU tj. ILUZIJU (priča bez REZULTATA je ILUZIJA) !!!
Tebe je jedino vlaga mogla načeti!
Ti se javljas... Ko ocemu, ku*** o postenju. 😏
Sretan prvi mart kliksovci, dan nezavisnosti jedne i jedine nam domovine🇧🇦