Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on levat kao ti debilu jedan ! To se zove pravi patriota i to se zove GOSPODIN.
patriota si kad odes u njemacku i pricas zeni njemici o svojoj zemlji i saljes familiji pare, ili kad ubijas naciste koji te zele osvojiti. biti patriota u vlastitoj zemlji isto je kao biti u kuci i vikati "dome, slatki dome"
Tako si ti, kao i pola SDA i ovih sad domoljuba u toku rata bilo u Njemackoj i qrcem nije mrdnulo za ovu zemlju, MRS I TI I BAKIR I ONAJ KLEMPO SAMO STO DALJE OD BOSNE, NE TREBA NAM VAS PATRIOTIZAM UOPSTE !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Skinuti ćemo mi vas fašiste sa vlasti, kad tad, majku vam vašu !!! A što ste ukinuli komentare na onom članku, gdje se govori o kriminalcu Gavrankapetanoviću ?!
Dragi Bakire prvo provjeri hoce li te nikolic primiti ili ce poturiti nekoga nevaznog...od takvih tipova mozes svasta ocekivati ali ne dobro
mrššššššššššššš u p.m Izetbegoviću ti neznaš 2 riječi da sastaviš a fol ćeš ići Nikoliću možda da mu poglabaš jedino.Nisi ti dorastao njemu i njegovoj diplomatiji. Svaki čoban u Srbiji razpolaže većim fondom riječi.Nego se ti ukloni parazitu i idi dok ti nije kasno jer ćeš kad tad u zatvor što nas pljačkaš i uništavaš debilu jedan lopovski.Živio komšić TITO naš.
HEBEMO TI SEKU SMRDLJIVU. SMRADUUUU!!!!!!!! HEBO EMOCIJE UZMI PARE!
Idi vaala sve mu tresni u lice. Eee, da ali počisti prvo svoju avliju od smrada. Naravno, ako smiješ!
Željko,ima još vremena da se ispravi,to je on izjavio prije podne!
Kakav ispravak Željko. Reko - ne poreko!
Ma daj Bakire stidi se i srami svojih rijeci. U politici na Balkanu moras znati pokazivati i misice kad zatreba, trebas znati natjerati glavate spodobe poput Nikolica da paze sta govore i na kakve sastanke odlaze...
Bakire, ti si izmislio politiku za Zeljku. Pravi potez je otici u BG i reci Nikolicu sve sto treba u lice, a ne skrivati se kao mish Zeljko i davati jeftine populisticke izjave.
šta je izmislio izmislio, ali neće prodati.
Bakire,nemas srama ni karaktera......I tebi odgovara podijela ovakve Bosne i dogovaranje dok plackas narod....fuuuj.
politicare treba cijeniti po djelima,a ne po supljoj pred izbore, respect za komsica
treba otic u srviju na taj dogadjaj i uzet mikrofon i pustit vjetar u mikrofon
Ide srboBalija da se pokloni srboCetniku nebi li dobio u ime oca Alije Izdalije kakav srpski orden za dokazanu odanost srpskim nacionalnim interesima, onim zbog kojih postoji srpska drzava u drzavi.
*Za SDA-ovce ova izjava je pravi državnički i patriotski čin. *Za SDP-ovce, ne valja ni Bakirov, ni Komšićev čin (Komšićev bi valj`o da nije napustio SDP). *Za SBB-ovce ovo je izdajnički čin i Bakira i Komšića. Za SNSD-ovce također ni Bakir ni Komšić nisu simpatični likovi. * Za DF-ovce ova izjava je izdajnički čin, a postupak Komšića pravi patriotski čin. Pa ebem vam sve ofucano, ima li ko da mu je država važnija od stranke!?
Naravno!
Da si imao obraza iti bi i niko vise tamo nebi isao sram vasbilo,vojvoda laze na nas a vi trcite zanjim...........
Eto kako te nije stid da to kazes gosp. PREDSJEDNICE???? Podravas Nikolica jel i njegovu ratnu teoriju??? A okreces ledja Muniri Subasic... SRAMOTA!!!
Kad vidim da onaj koji je nasu zemlju unistio i pokrao i da nas svaki dan on i njegovi ugnjetavaju sav se preznojim od muke...pa kako ga nije stid,djubre postavio onu zenetinu u vojnu bolnicu na jedino mjesto gdje smo se mogli lijeciti,sad nam je sve unistila,ona je dole sve unistila za mjesec dana,kuja lopovska...gade mi se svi ovi jadovi iz SDA..
On je dodao da u Beograd ide kako bi Nikoliću rekao da nema nikakve trgovine "Republika Srpska za Kosovo". Ko ce o cemu nego qurva o postenju.Trguje li ti hanuma sa zivotima pacijenata Nakas bolnice. Iskreno i nama je zao sto ti je stranka leglo kriminalaca i licemjera. P.S.Povedi i Zlatka da se izljubi sa Jeremicem.