Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesposobni smo i da zaratimo...
Zivit kao da nece, a pripremat se kao da ce sutra.
Bravo. Ima jedna izreka na engleskom: "hoping for the best, but expecting the worst (nadaj se najboljem ali očekuj najgore)".
A kao da ce neko pitat narod i kao da je neko ikada pitao narod...samo ga gurnu pred ,,svrsen cin,,neki mocni kreatori...
Dobar tekst ali jako nedorecen.Analiza ide po putanji nekog amerikanca koji nesto zna o BiH ali ne dalje od toga.Ne treba zaboraviti par stvari.Srbija se nije naoruzala jer joj neko prijeti a oruzje koje je kupila/dobila je za ofanzivno djelovanje. 2.Da nezaboravimo "srpskog svata" u dijagonali sa srpskim svetom.
3.ako nasi hadalji nisu u stanju sagledati situaciju iz ugla proglasavanja "nekih" zakona i ako ne vide ipasnost pa cak i kriminalno djelovanje a u nemogucnosti da pravno odgvore ..onda vec juce imamo problem velikih razmjera..s tim vise jer je sve idradjeno po zadatku ..odakle??pa moskva.tako da zivio trebinjski aerodrom koji je pistom dobar za svasta nesta.
Glupost je bilo kakvo poređenje situacije 1992 i današnje. Ko bi to vodio rat i čime? Nema okupacije JNA, kasarni, embarga, države bez diplomatije, sredstava, bez oružanih snaga, bez prijatelja u svijetu. Sada članica UN, Nato baza u zemlji, okruženi NATO državama u dvorištu Evrope,......
Sta ce kome rat u zemlji koja se raspada po svim nivoima. Jedan entitet izgubljen u vremenu I prostoru pred totalnim bankrotom drugi ni sam ne zna sta želi da bude . Uverenje je da bi u slucaju I najmanjeg sukoba koji vlastodržcima a narocito Dodiku nikako ne odgovara doslo do snažnog odgovora stranaca I
Meni do rata nije bilo ni prošli put pa sam u njemu završio.Samo idiot može reči da u Bosni neće biti rata kada se javno daju izjave o srpskom svetu,odvajanju rs,spajanju sa srbijom.Znači ljudi vam to u oči govore a vi kao ne vjerujete im.kako to nazvati nego ..........
Ko spomene rat mora turu zvat
Vojni sukob..sad ces platiti turu🤭🤭🤭
Pripremi se za najgore, ocekuj najbolje. Mislim da je to ono sto moramo raditi
Nema rata u BiH jer je narodu dosta rata, a u slucaju da izbije, 99% bi nas spicilo odmah u Njemacku.
Neki bi se i vratili ono bar kao vikendasi 92..😈
ja se jedino plašim krompire bez mesa.
Otcjepljenja RS neće biti iz samo jednog razloga: niko ne želi skoro čisto muslimansku državu u srcu Europe, a to je upravo ono što bi ostalo tim potezom. BiH je upravo ono što svima odgovara, osim nama naravno: mala, siromašna, napaćena i nefunkcionalna država u kojoj se u svakom momentu može rasplamsati belaj, kada to onima koji se pitaju treba. Do tad služi kao izvor jeftine radne snage i jeftinih sirovina.
*Sirovina u svakom smislu
Bravo druze, nazalost je to istina..
Kao da se mi pitamo o čemu nažalost
Samo idiot moze povjerovati ovom sto je napisano .Ovo je jedinstvena prilika da se belej napravi i da Dodik postigne sta hoće.Pustite vi nas ,vidimo mi na terenu sta se desava i nemojte misliti da ce nas iko braniti,primjer je Ukrajina a nas ce pustiti niz vodu .
Besmisleno pitanje u anketi.Od 2 500 000 valjda ima barem jedan covjek za rat,znaci da je odgovor DA.
Besmisleno pitanje u anketi.Od 2 500 000 valjda ima barem jedan covjek za rat,znaci da je odgovor DA.
If you want peace, prepare for war