Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba svaki dan govorit. Prijetnje otcjepljenjem, negiranje genocida, paradiranje nocnih vukova nije huskanje? Svaki dan se ovo treba govorit
Bosnje se rjesavaju SDA a srbocetalji i ujke drze svoje diktatore ko malo vode na dlanu, nema smisla rijesit se jednog ako nece sva trojica past, a ocito da nece past ako jedan padne nego druga dvojica se samo ojacaju
Da, ali ne treba on to da govori.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
»Opet smo pred bitkama i u bitkama. One nisu oružane, mada ni takve još nisu isključene.« - Slobodan Milošević na Gazimestanu (poslije su nastupili masovni pokolji i razaranja...za ove mlađe da podsjetimo.)
Milosevic je bio smetljar i g0vnar ali je bio skoro pa brilijantan politicar..... od njega bi nasi hadalji mogli puno naucit pa tako i ovu recenicu koja je za Bosnjake i vise nego istina....
I još ih alija nagradio Republikom Srpskom,ovo je drugi kontekst njegova kuknjava proizlazi iz odlaska sda u opoziciju samim tim i iz pred zid jer će neko pitati gdje i kako se milioni okreću u iz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma dajte ljudi hajde ne ser'mo: "braniti državu oružjem" nije ratno huškanje? Koje se to oružje koristi u "institucijama"? "Zlonamerno"? Još samo da povjerujemo kak deda mraz postoji...
IZ jeste produžena ruka SDA, na žalost Bošnjaka. Muftija skreće pažnju javnosti sa činjenice da je Prva dama SDA sada dokazani prevarant. Niti je ova ratno-retorička izjava slučajna, niti su protesti u Bosanskoj Dubici spontani. Dizanjem i održavanjem nacionalnih tenzija se skreće pažnja, ili barem pokušava, sa stvarnih problema. Nama nije do rata, nama je do normalnog života za koji nas vi, nacionalistički skotovi, zakidate više od 20 godina !
Normalno da ćemo braniti
Izjava Kavazovica nije neoprezna vec potrebna.i ne samo jednom jer zna se ko sta misli kome u ovj drzavi a mi druge drzave nemamo
Sve što si rekao je ok,braniti svoju državu,kuću,grad,firmu,djecu je obaveza svakog građanina te države a muslimanima je i grjeh ne braniti se.Međutim imaš ti efendija šta i popravljati u svom radu a to je priklanjanje politici koja ti obezbjeđuje monopol pa i po cijenu da nekažeš vjernicima da je bolji vođa pošten nemusliman od lopova,licemjera,munafika muslimana a što bi ti kao i ostaloj ulemi bila prva dužnost jer nas naš poslanik tako ući.
Čast pojedinim imamima koji dosledno tumaće vjeru poput gospodina Čamdžića koji se ne libi reći istinu i kad se to mnogim vlastodržcima,karijeristima i nazovimuslimanima ne sviđa, ne odgovara i ne uklapa u njihovu propagandu i postupke.
hajte sad na Zvezde Granda i Ceci Ražnatović na noge. Koga vi budete branili grobnica mu je zagarantovana.
Svaki put kad SDA gubi vlast ovaj džihadlija prijeti ratom.
Ja ne vidim kako se Bosna može braniti kad iznutra tinja građanski rat. Srbija i Hrvatska bi u ratu odmah posjele etničke teritorije Srba i Hrvata i stavile Bošnjake u okruženje. Vaš je problem što se niste borili kad je trebalo, sad je kasno.
Cijela Krajina i Podrinje je palo za 2-3 mjeseca, zatvorili desetine hiljada muškaraca u logore umjesto da se bore. Kažem sad vam je kasno, oni su uzeli šta su htjeli.
Sve ovo amerika prati i dzihad efendijne izjave.
Mater vam zelenooku, samo vam oružje napameti. U kućimvam pucalo dos udnjeg dana, hurvo štok.sindroma
Kome da se izvinjavamo, fasistima sa istoka a i sa zapada?! Kakvi su to licemjeri. Puu!
Naravno zelena fašisto, potomče hanĐar divizije. Fes na glavu i zikraj mater ti j
Ako smo vjerovali 92. godine da nam se nece dogoditi to sto nam se dogodilo ne moramo istu gresku ponoviti. Reis ne poziva na rat, al poziva da i oruzjem branimo ovo sto imamo i treba za to imati PODRSKU od svakog bosnjaka i onog koji osjeca BiH svojom domovinom.
Čime se drugo braniti nego oružjem.
Svaka cast onome ko je pisao clanak!
Konačno je rekao ono što svi, a najvažnije i naši takozvani političari trebaju da kažu, prvenstveno međunarodnoj zajednici. Spremni smo oružjem braniti granice Bosne. Dok nam to budu vjerovali bit će i mir. A kad pomislite da nećemo tad dolazi raspad i na kraju rat.