Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem u rijeci Dine. Zar nije Bakir javno rekao da ako Srbi nece u NATO, Bosna nece u NATO.
Ne vjerujem ni u čije riječi ali znam da je i sad važeći Zakon o odrbrani koji obavezuje djelovanje u cilju pridruživanja NATOu. Dinino je da provodi zakon a ne da traži izgovore.
Дају болешњаци задњице Америма, као Нурић и Деен гароњама, а добру се надају.
KAD TAKNES U FINASIJSKE I GLOBALNE INTERESE UJKA SMA DOBIJS SAMARCINU. Hoce li konacno Amerika prepoznati sotoniste Covica i Dodika. Kao slag na slatku tortu HB-a ja bih zajedno sa njima posalo mafaijasa Scepu, Niksica Njivu, Dritana Kobilica i dezertera Fortu PA DA ONDA SVI PRODISEMO PUNIM MPLUCIIMA.
Tekst koji nije rekao nista. Tako kad Hambo pise. 😂
Zaista ,Konakovic svaku priliku koristi da prebacuje prethodnicima i da drzi napetu atmosferu medju domacim (FBIH) strankama. Da bi i ostale stranke privolio za zajednicku stvar koju i oni valjda zagovoraju treba prestati prozivati i traziti greske prethdnika,nego ici naprijed i dokazivat se .
Raspište referendum dali Bosna zeli u nato pa sta narod kaze...
Komsic nas je ubijedjivao da nas je uvek u NATO a lik igrao kako je Dodik htio. Maknite stetocinu
Ništa od toga kada Banja Luka neće!
Najveći demagog Balkana, poslije Vučića, doživio totalni fijasko. Tako se događa likovima koji imaju više šefova a nemaju svoj stav niočemu. Sad će za pokrivanje bruke izmisliti novu laž na račun Komšića ili Bakira - ali je lik toliko iskompromitovan da mu više ne vjeruju čak ni u Havazu, a Hadžifejk će se lagano početi distancirati od propalog političara.
NEMA TE STVARI KOJE TROJKAŠKI SKOTOVI NEĆE RASKUČITI. PO SVEMU SUDEĆI ČOVIĆ JE NAPRAVIO U SRAJEVU RADIKALNO KRILO HDZ-a POD IMENOM NIP. NEMA TE ŽELJE KOJU ZAMISLI POGLAVNIK A DA JE PRVI NEĆE POKUŠATI PROVESTI NIP. KONAKOVIĆ SE SVAKU NOĆ IZA 2h BUDI I BUNCA: VUKOJA, CIK, I. ZAKON; VUKOJA, CIK, I. ZAKON. TE GA NOĆNE MORE NEĆE PROĆI DOK NE ISPUNI SVE ŽELJE POGLAVNIKOVE.
Napokon da neko napiše clanak i objasni kako stvari stoje. Ovo sve dinokio zna ali kakav je to hadžija i osoba koja se stalno kune bogom a petlja i laže
Konaković ,spletkatoš,muljator i lažovčina... Sad me gospodo klix administratori,opet blokirajte jer,eto, nepišem lijepo o vašim miljenicima trojkašima,već kao lažnoj i lopovskoj vlasti zasnovanom na istini i činjenicama.
Zakon o odbrani je ostao isti i o njemu je pridruživanje NATO-o- Zato ne postoje osnovani izgovori da se ne nastavi dostavljanje godišnjeg plana reformi i proces pridruživanja. To sasvim sigurno ne zavisi od naziva komisije. Sve drugo je Konakovićevo šupljiranje i opravdavanje poslušnosti Dodiku i Čoviću.
Bagra. Ništa drugo. Svi oni, i SDA, NES, HDZ, SNSD, SDP, DF i more drugih satelita. Nikome od njih ne odgovara stabilna i uređena BiH, jer onda ne bi mogao kriminal da nam vlada državom, ovako se prepucavanja a država stagnira u svim poljima, jedino kriminal i pljačka rastu.
Primite BiH u NATO i pravite baze u istoj jer ovde je svaki dan sve manje i manje stanovništva jer su nam ovi """nazovi ih političari""" samo biznismeni i nacionalisti kao takvi vladaju i tjeraju stanovništvo da se iseljava. A BIH JE MNOGO LIJEPA ZEMLJA