Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel se moci parkirat ispred siti laundza da me svi vide?
Pa sve i da mogu morali bi babu zamolit za auto mamu za 20 dizela hahahaha
Taman da se malo starlete i ljudi bez dana radnog staža prosepure. To im je glavni dogadjaj godine
Tračak lažnog sjaja
bravo trojka
Što Klix ne piše o drami u Gradačcu? Izgleda da ima mrtvih policajaca.
Ja mislim ove radnje sto prodaju lazni lui Viton guci armani danas uvide od posla hahahaha
Za dijasporu😌😌
Stavite radar i ovdje ;]
Ove ulice trebaju uvijek biti zatvorene za svaki vid kolskog saobracaj i promjeniti im se namjena u pjesacke ulice. Ferhadija/Saraci nisu dovoljni. I taksi standove u citavom gradu treba ukinuti, to je zastario nacin rada za taxi sluzbe.
Ja bih samo da primjetim dok tajkuni proširuju džepove i zbog njih se ssobračaj zaustavlja nama običnim stanovnicima ostaje samo tranzit.Pa evo ideje,nek neki guzonja stavi rampu i tamo i nek naplačuje 10 KM za prolazak,nemoj džaba da kružimo.Živjeli tajkuni i SFF.
Sad će Zahiragić da se SFF iseli iz centra grada , 🖕🏻😅😅😅😅
*zahtijevat*
Sada ce ova izdajnicka vlast sve na glavu da okrene da bi se mogli zabavit likovi poput Harisa Prasovica, Fedje Stukana, Jasmile Zbanic i ostalih likova koji godinama laju, pogano pricaju, cinicno se sprdaju sa drzavom BiH, Bosnjacima i patriotama ove drzave.
Sta je vehabijo...Nije po tvom štihu??
Ja sto mi se povraca na ovu SFF euforiju