Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorista si ako objavis clanak da ubijaju djecu lazu i svasta nesto
(FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P) = iz ra el
Svjet je kriv.Kukavica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klixe, jel bitno ikome sta ova teroristicka grupa pise na svojim druatvenim mrezama?
Pa normalno da jes bitno, jer ako mi ne upratimo njihove laži ko hoće? Ako ih pustimo da pišu šta žele samo će masu vratiti na svoju stranu svojim lažima. Prijatelje drzi blizu al neprijatelja još bliže!
"Najveća demokratija bliskig istoka" udara na novinare, a novinarski miševi zapada podvili repove. Čekaju da sve prođe, pa da šišaju kosu u znak podrške ženama u Iranu. Imali smo i mi takve, sjetite se Baralije npr. Gdje je ona sad da kaže išta za podršku ženama i djeci u Gazi?
djeluju potentno steta sto su im dani vec odbrojani
Do kada ce Klix pisati Izraelske odbrambene snage. Direktni ste ucesnik ovoga sto vas AI ne da da se nazove pravim imenom a pocinje sa gen
kakvi lazovi
Šta se sjatilo od vijere j.po Srbiji žali Bože pogibelja ko su u principu tih istih i Bošnjaka
Ne mogu oni biti novinari, samo ko radi za AP, Reuters i sl. su novinari i mogu biti zaštićeni Evropskim poveljama o ljudskim pravima, UN poveljama...
Oni terorišu djecu i nevine civile, a druge nazivaju teroristima!!!
E to je Ono. Kada im se kaze ne cinite nered na zemlji, oni kazu mi red uspostavljamo. Eto mislim da je ovo to nema sta drugo biti.
Ušao sam na taj artikal na Xitteru i drago mi je što u komentarima vidim samo prozivke IDFa. Svijetska perspektiva na Gazu se napokon mijenja. Živjela Palestina i njen narod
Ma u danasnjem svijetu cim istinu govoris i prikazujes, ti automatski postanes ter...A ako jos imas pogodno ime, sa bliskog istoka, nema veceg....
Hvala Izraelu sto nam je otvorio oči. Ako ikada Al Jazeeta uvede pretplatu rado bi dobrovoljno izdvajao mjesečni prilog za ovu medijsku kuću. Pokazali su šta je hrabrost i šta je pravo novinarstvo.
Da ne nagađamo sta ima gore od terorizma.
Pa vidi citav svijet ko je terorista u ovom sukobu
Niste branili kolege novinare RTS-a kada je NATO bombardovao Srbiju. To vam je u redu, jel?
A da prošlost malo ostaviš u prošlosti? Zaostao si 30 godina za društvom.
Amerika vas nagovorila da srusite Jugoslaviju a poslije vas bombardirala
vidjeli smo kako njihove optuzbe i presude izgledaju na ovom videu: https://www.youtube.com/watch?v=56V-PovXzJA&rco=1
Bez obzira, Hrvatska je na strani Izraela, valjda taj poltronisticki gen preovladava kod susjeda
uvijek uz jaceg, bilo da je to AH, talijan ili nekad kasnije 44e i 45e partizanen :D
Ne ne, pričaj za sebe. TI si uz teroriste u Izraelu. Ostatak naroda je na strani čovječanstva. Mene bi bila sramota napisati komentar kao što si ti svoj.
Pusto vam sve ostalo