Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elhamdulilah
Eto Bosnjo glupi, sad ces vidjeti podrske svijeta Dodiku i RS a ti Bosnjo dovi Palestincima koji su bili uz Milosevica '92. Bosnjo glup ko kuratc. Bosnjo se i dalje brine hocel Izetbegovic u predsjednistvo i takvim nebitnim glupim temama, dok Dodik dobija podrsku Izraela i svijeta. Ko nas je kleo nije dangubio.
Netanjahu se zahvalio Srbima i RS, a GLUPAVI BOSNJO i dalje dovi Palestincima koje sav zapadni svijet osudjuje. Bravo Bosnje, sad ce nas jos vise zamrzit zapad. Stid me kojem narodu pripadam.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
FREE PALESTINE!!!
Ma tonu oni sve dublje i dublje pusti kraj.
sta ti znas
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
@ pusimdijaspori ne prozivaj ako nemaš argument idiote
Lazu da je Egipat pomogao.. Usro se Natanjahu jer je svjestan da mu je kraj. 7 miliona Palestinaca napokon ujedinjeni i paralizovali su tzv izrael. Strajk bojkot i idemo do pobjede napokon.
Hamas kaze da je postigao ciljeve, 65 mrtve djece, bravo Hamas.
Kaže mi babo da se stvarno manje puca kad se postigne dogovor o prekidu vatre.
E čuj Izrael uzvratio istom mjerom. Ko vam piše ove tekstove majka mu stara?
Moze li Hitler da ustane na par dana samo
https://www.istraga.ba/na-osnovu-snimaka-istraga-dokumentuje-zlocin-iz-snajperskog-gnijezda-u-nedzaricima-1992-godine-ubijen-je-trinaestogodisnji-djecak/
Skupe rakete. 100 000 dolara jedna. Rokali bi oni jos
Jedni zadovoljni nanesenima štetom a drugi zadovoljni ostvarenim ciljevima,jedino nastradali nisu zadovoljni?
Hamas radi u korist čifuta kao SDA u korist dodikovih điikana
Shoe must go on ......
Nudimo sve vrste kredita po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od 2.000 do 50.000.000,00 £ u bilo koju svrhu. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +447451283532 ili e-pošte: [email protected]
šta reći nego glupi Palestinci, glupi Hamas. Zavitlaj kamenom po tenku. Opaši dinamit pa se raznesi u po gradskog autobusa. Upali telefone maši i tekbiraj. Nije ni čudo što ih ćifuti rasturaju uzduž i poprijeko svakih 10 godina ko najgoru gurbetiju. A pored svojih zabluda i korupcija im je do neba. Nema tu pomoći a Al-aqsa će stradati uskoro, ovakvi je neće i ne znaju zaštititi od cifuta.
Sta ti znas debilcino
Cestitam
Rđavi i Šefik dogovorili mašala