Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor SandzoFocak31 prije 16 minuta Usput, dovim Alahu i Muhamedu za jednu sedmicu oko B.luke i ZG HALLO KLIX, Je li ovo mozda govor mrznje? Zasto ovakve reakcije dozvoljavate a ja vam za CINJENICE iz Wikipedie moram reci sta je izvor informacije?
Na wikipediji pisi ljudi, kao ti i ja ;) ostavi se cinjenica ;)
HAHAHA brat smatra Wikipediju izvorom. Wikipediju doslovno edituje ko hoce i kako hoce, pa pogledaj samo sta pise za Musu Cazima Catica na hr wikipedia, sta na ba i sta na sr. Evo sr wiki: Musa azim ati bio e srpski i khrvatski pesnik i prevodilats muslimanskog poriekla. A HR: Musa Ćazim Ćatić bosanskohercegovački hrvatski preporodni književnik bošnjačkoga podrijetla
Cudi me da ovdje nebude 8 stepeni kakvi smo
Narode dragi bez panike, ovo je zatreslo jer je Focaku ispala marka
ODGOVOR ZA gooUser1670081212 prije 36 minuta Na wikipediji pisi ljudi, kao ti i ja ;) ostavi se cinjenica ;) Navođenje izvora je važno za održavanje kvalitete i neutralnog gledišta Wikipedije. Wikipedija ne podržava pisanje vlastitih teorija, već se prevashodno oslanja na navođenje pouzdanih izvora i objavljenih radova koji se mogu naći i provjeriti u javnosti ili na internetu.
Koji bola jači 3 stepena,šta narod plašite bezeze
Ja ga nisam osjetio večeras
Nadji veceg pa ces osjetiti :)
3.3 je slabiji zemljotres
Za neke je mozda bolje da dove za svoje psihicko stanje.
Za neke je mozda bolje da dove za svoje psihicko stanje.
most hecegovina stalno pregledat na potrese
Ne čudi me. Danas niko da Boga izučava, svi trče za prolaznim glupostima. A u mirisu misk štapića, na serdžadi, i među zrncima tespiha - tu leži prava ljepota ovog svijeta.
3,3 nije jači zemljotres