Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plenki je mali ustašica !!! Kosorka je uvijek DAMA !!! A ove u BiH , Bradare ( prdare ) , Borjane ( ovce livanjske ) ; Željane ( željne k ....a ) uvijek su bile i ostati će GOVNARE !!!
Agresija na BiH nije nikad ni prestala i sa istoka i zapada,samo se promijenila sredstva.
Bravo, respect uvazenoj dami. Protokol se mora postovati, a ponasati kao gost i ispostovati domacina
Gospođetina!
Vi ste legalist, dama,.. A Plenki (oprostite g-đo na neprikladnom izričaju) je bedak ... a tam u Bosni se "grubo" terminira kak "šupek"!
super,znaci necete dolaziti u posjete ni od 2026 do 2030
Ovo je sramota Trojke, toliko ponizenja u ovako kratkom roku tesko da ce iko vise ponuditi. Ko ce ih izdurat jos dvije godine, nek nam je bog na pomoci.
Pa Plenković je lijepo objasnio da je sve zbog toga što ga se upoređuje sa Putinom. I to je nivo razgovora Premijera iz članice EU
Boli nas taki i za tobom i Europom
Sve će uraditi da bude kako Čović traži, pa neka bude i nakaradno.Niko ne spominje što će ovoj državi tročlano predsjedništvo.Zar neko misli da će BiH tako ući u EU.Zašto se ne rade izmjene Ustava sa jednim predsjednikom.Ili je plan neka ostane predsjedništvo,sljedeća faza podijeliti BiH.
Kosor i Mesić kao nebo i zemlja kad ih uporediš sa Kitarović i Milanović.
Stara nebitna prdo
Svaka čast gospođo Kosor, pravi političar i prijatelj BiH.
Vrhunska politicarka,prava dama. Jednom na GP Gradiska nece HR carina da radi, ja bio pri izlazu,cekao 4 sata vec kad ide pratnja ,prate nju ,ulazila u BiH. I kad vidje kolonu pita sta je razlog pa ljudi cekaju, ja poslije toga nisam mogao napomijerat koliko su ubrzali. Ziva I zdrava bila 100 godina.
Zalosno je da se divimo jednoj zeni koja normalna, Ali je zato bivsi HDZ clan. I koja zna da nigdje u EU ne postoji legitimni izbor iz nekog naroda. HDZ-ovci veliki europljani insistiraju na tome samo u BIH😡😡, Ali niko da mi objasni KO su ti legitimni Hrvati, a KO su legitimni glasaci🤔Samo Oni koji na celu imaju urezano veliko HDZ😂😂😂😱😱😱
Kud Soroš tu i Jaca.
Dobra Kosor, ha...a da živi u Bosni i kandiduje se za predsjedništvo, Bošnjo bi opet Sejdu izabrao i nju odyebo. Manite se pohvala. Ovdje jedino prijedlog Naše stranke valja, jedan predsjednik izabran u Parlamentu.