Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je nemoral zavladao, I sta sve covjek covjeku danas radi, nista ovo nije....Bog je opet milostiv...treba zemlja da sve proguta.
DA I JA KAZEM, SJETIM SE VAZDA PROFITERA KOJI SE SAKRIO U PODRUM I KRIŠOM JEO SUDŽUKU I SUHO MESO MISLEĆI DA ĆE GA VREĆE BRAŠNA ZAŠTITITI OD GRANATE I OD GRAĐANA, DŽABA! KABOOM KAD JE PLIN HEKNO BJELI OBLAK DIMA SE DIGAO, LETILE SU SUĐŽUKICE I PEČENICA. SLAVILO SE TRI DANA PILA KAFA I JELA PEČENICA SVI SE SJEĆAJU SMAJE PROFITERA IZ KAKNJA (SAD ČLAN NAŠE STRANKE U SARAJEVU)
A mozda je ovo dobro sto se desilo a mi ne znamo , mozda je na tom dijelu nase zemlje velika koncetracija toksina u zemlji, dal iz aviona ili ga domacin zadao iz brentači, ha ja ;)
bez plastenika i navodnjavanja nema poljoprivrede, gledati u nebo i nadati se
Neka država bezrazložno poskupljuje pa onda Bog dadne da se ima razloga zašto, onda uzmi care pare ali hljeba nećeš imati.
Sljedeci put Kisobran.
dizi naftu na 6, hljeb na 4km
Knezevo koja je to opstina nikad cuo
Dao Bog da neko biblijsko nevrijeme pohara ovu tvorevinu, sruši sve, razvali, da nema hljeba za jesti, da nestane ovo čudovište od tvorevine.
Moraju se ljudi pripremiti i uloziti malo u biznis. Svake godine grad ubije svima sve,pa jel moguce da ne kupite protivgradnu zastitu
hocete da koristite topove za razbijanje grada, sada uzvajte sa vremenom kojeg ste izmanipulisali...
Ne Mrkonjić grada i Kneževa već Varcar Vakufa i Skender Vakufa!!! Srbofili klixovaški!
....jeste, kad bi se pitalo Osmanlije!!! :) :) :)
Knežević ili Skender Vakuf?
AJMO NIKŠICU PLATI LJUDIMA ŠTETU
Nije jos ljudima isplacena steta od poplava, sjelina sto su se desavale za vrikeme fadila novalica i solaka
Joj nekome baštu malo zakačilo... mi ionako luk uvozimo, koga briga.
Poljoprivrednik i kladionicara su dva brata
tuga
da Allah sačuva..
sta ce sacuvat on i dao,ako cemo posteno