Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AL NAS GRADIRAAAA JOOOOJ
bolje nego da torpedira.
Jooooj al me vitaminira jooooj
Još atomska i sve smo vidjeli.
biče i to samo sabura.
kao snježne kuglice
To ko atomska kugla.
Zasto klix uporno forsira imena gradova Bos. Samac, Bos novi..? Stalno prolazim kroz te gradove i fino pise: Samac, Novi Grad.... i to se vise nazalost nemoze promijeniti. Ovo se samo baca kost da se malo narod ujeda na komentarima.
opet, jel treba ugasit satelitsku ??
Nije ćelijska superoluja, ne broji se
Hajde kreni vec jednom iscupaj koje stablo
Živeo Staljin i svjetska revolucija radnika i seljaka ! Dole kapitalizam i kulaci iz Washingtona !
Jeli to onaj Staljin, sto je ubio više Rusa od Adolfa? Sine, izgleda si još jako mlad. Pročitaj barem naslov neke knjige. I ti i ovi sto lajkaju
Hoče li ta oluja stoljeća (hej po filmu dali naziv).hahaha koji ste mulci opet vas mediji izeli pod svoje a korona se još nije osušila.
Treba vitre pojacati, treba biti u dzematu vise vremena, sve se desava sa razlogom
Leda, poplava, vulkana, potresa nije bilo prije džemata????? Al smo zatucani i glupi...
Pa budi brate Mustafa, ko ti brani!