Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monopol je dobar biznis!
lihvari
Jakupovicu ebo ti svoju mamu
Ovo nema nigdje na svijetu, a ovaj ublehas je vec trebao biti u pritvoru zbog nezakonitog lobiranja i uticaja na sudove...frajer je nepismen a pricao bi o ozbiljnom pravu. Ko gid je citao prepisku notara nakon objavljivanja odluke Ustavnog suda BiH o odbacivanju apelacije notara, mogao je vidjeti zastrasujuci nizak nivo opste pismenosti tih ljudi, koji su nepotizmom i nezakonitim lobiranjem usli u ovakav nakaradni koncept pisarstva.
Ima li neko da uporedi tarife Notara u BiH sa tarifama u na Balkanu i u svijetu u odnosu na prosjek primanja? I u čemu je to poboljšana pravna sigurnost građana u odnosu na vrijeme prije Oktobra 2013g. ???
Kad uvedete da se prekocvideo linka moze dati punomoc bit ce te napredni ili cak digitalnim potpisom :O
@drndaja naravno preko video linka ali sa stbarnim potpisanim dokumentom
notari - osobe koje na teret pojedinca rade posao koji bi trebala obavljati državna administracija. država se tako rješava opterećenja, a dobija džaba pare, jer porez i dio nameta koji čovjek plati ide njoj. možda ljudima s vremenom bude jasno da su državu izmislili ljudi koji su htjeli laganini živjeti na račun ljudi. preuzeli posao od vjerskih institucija s tim da istima plaćaju reket kako ovi ne bi huškali ljude protiv njih.
Malo love, pa treba još
lopov do lopova...
Malo se naklepali love pa bi jos?
Vamo sve,,izgore,,a ovaj kreten o ,,prosorenju ovlasti,,. Trba vas ukinuti,,lihvarske barabe,,😎😎😎