Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Slovenija je samo nama Bošnjacima važna zato što smo toliko jadni da nam je Slovenija zapad i nekakav dobar život. Slovence ne bendaju puno u svijetu.
Ne filozofiraj. Na svakom gradilištu u Sloveniji samo čuješ Mirso dodaj vodu, Rifete kad je pauza.
Turska kina a Bogami i Rusija su već na Balkanu i to jako. Kome vi sad da prodajete Gorenje i iskru, možda Nijemci da je kupe pored svog Bosha ili simensa. Vama je Balkan bio zlatna koka. Sad raja kupuje tursko.
Gorenje su kupili Kinezi i zatvaraju uskoro fabriku u Sloveniji, sele sve u Srbiju jeftinija radna snaga
I ovi slovenci se digli, jedno predgradje istanbula ima vise stanovnika od vas.....
Bar ne nastoje da ga uniste i rasparcaju, za razliku od tebe!
Hahahaha ovaj ocigledno ima nesto protiv Bosanaca i Turaka.
Turci su divljaci od ljudi, uvjerio se više puta.
Turska je genocidna drzava.
A ti ss svojim non paperima jako zelis. Smradu odvratni licemjerni, ne znam ko mi je u Evropi odvratniji i licemjerniji. Znamo mi vase pravo lice, pustili ste ovdje da se 4 godine narod kolje i sad mudrujete
Ovo kao da se mrav svadja sa slonom.
Smetljar i islamofob sigurno mu je neki bosnjo guz... mamu il zenu pa ima fobiju od nas
Ovo što Janša priča je ono što EU i Brisel vide na terenu kod nas. U jesto što se ponašamo kao uveijedjena mlada, puno efektnije bi nam bilo da sebe preispitamo i zamislimo se kako zaista izgledamo prosječnom čovjeku iz Zapadne Evrope i gdje bi se mi trebali korigovati. Ako zaista želimo (da radimo i imamo plate) u EU. Ako ne, to je onda totalno druga priča i trebamo je i sebi priznati.
Son of a bitch
Ko njemu jos vjeruje? Pravi šarlatan, srpski plaćenik
Eto ti nam srbine reci sta zeli Turska?!
Pa vi budite brži pa odmah priključite Balkan Evropskoj uniji... Ali vi ste toliko mali da vas Evropa smatra statističkom greškom..
Janša, ne dipr, majke ti!
ako je to tačno podrška turskoj. čim čim dalje od janše i ljubitelja aparthejda tim tim bolje
Fakat je šega kada udbaš i komunista postane desničar.