Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sredio asim
Isti fazon kao sa Osmicom. Nikad ovdje selameta nece biti, dok SDA ne nestane sa politicke scene.
Kako cemo slatko skinuti SDA sa vlasti...Ima da slavimo oslobodjenje drzave 100 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
FGR raja i genetski predodredjeni NiP-ovci hoce da uvedu verbalni delikt. Da sprijece ljude da govore o njihovim mahinacijama, zloupotrijebama, o njihovoj nesposobnosti, diletizmu, nekompetentnosti……Uzeli su vakcine od onkoloskih bolesnika, da bi se njihovi ministri, rodbina, svalerke, quravele…..vakcinisali po kabinetima, i ko zna gdje. Kriv im je Jasmin sto su oni pokrali vakcine od ljudi na samrti, sto nisu u stanju da isprazne kontejnere, sto nisu u stanju da pokose travu……..
Al šta uradi Jasmin ovim petokolonašima za nepovjerovati,sam nokautira avaz,pressmedia depo raport face tv n1 gavrila,mtel vladu čavku,nenada vahru... dug je niz,ujedno dobi hiljade novih pratilaca
Podrška tužilaštvu! Čuj "sloboda govora i malo oštrije mišljenje o nekome" u istoj rečenici sa "djela izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti".
U državi u kojoj glavna tužiteljica javlja optuženiku za genocid da se javi u tužilaštvo sam kako ga nebi uhapsili i odredili mu mjere pritvora, u međuvremenu isti ratni zločinac bježi u Srbiju, za to vrijeme se spektakularno hapsi Bošnjak radi karikatura političara koje objavljuje na fejsbuku radi "govora mržnje" e kad tužilaštvo uvidi da nema osnova da ga drže u pritvoru onda mu izmisle poveznicu sa el kaidom, približavamo se totalitarizmu.
Krivicno djelo imati drugi politički stav i mišljenje.
Pa nije srbin il rvat da mu daju mjere zabrane
Kako su ga uhapsili dosta ovih standardnih botovskih nickova odjednom nema u komentarima. Sad cemo vidjeti koji ce se naglo aktivirati sad kad je na slobodi.
Kako preživiše FGR-ovci ovaj dan?🤣🤣🤣
Čovjek treba pokrenuti protu tužbu. Bezveze ga zadržali i bez prave osnove. To je više zadržavanje u smislu zastrašivanja, dok pravi kršioci zakona i negatori države bezbrižno hodaju slobodni.
Srećom još ima pravne države, verbalni delikt u režiji Tadić, Šćepo, Čavka još jednom nije prošao.
SDA stranka preko radnih mjesta manipulise ljudima. Kada narod bude imao alternativu tek tada neće više glasati za stranku SDA.
odmah sam to rekao. optuznica je neutemeljena iz razloga zato sto on ne napada srbe i hrvate kao etnicke ili vjerske grupe, vec iskljucivo bosnjake koji su politicki neistomisljenici sda, a to ne pokriva zakon na koji se pozvalo tuzilastvo.
A sta ste ocekivali
Nikad ovdje napretka
Ova trojka hoće da uvede verbalni delikt. Zabraniti raji da govori koliko su nepismeni.
Joj papka
Osjetim miris botova, danas nikad jači intenzitet