Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dama od koje se moze puno toga nauciti. Najbolji gost Klix studija do sada.
Ustati pa reci Jasminka Sipka!
Odmah poslije rata u nedostatku osoblja mi je jednu godinu predavala engleski u srednjoj. Bila je milina slusati njena predavanja. Jedna velika dama prije svega.
Predavala je i u mojoj skoli,elektrorehnickoj u buca potoku,cini mi se '96
Taman tako. Isli smo u istu skolu.
mislim da bi ga.Jasminka otpustila 90%..javnih radnika..radio i tv spikera na drzavnom nivou a o lokalnim stanicama da ne govorimo..sve nepismeno.kakvi uitelji.nastavnici.profesori takva i djeca ..Jasminka ako slua seoske radio stanice i lokalne tv.....objesit e se o krivu gredu ha ha
Emela blista
Dama samo takva!
Zvornicanka , jo da nije ipka.
jezik je prirodna pojava medju ljudima, evoluirao je kako je evoluirao i dalje evoluira, nemojte kakiti, jezikl je slobodna kategorija ljudi sami biraju sta ced od jezika napraviti (dugorocno) ne mozete ljude tjerati
Jezici se mijenjaju i razvijaju po potrebi. Samo se mrtvi jezici kao Latinski i start grki ne mijenjaju. Moe one da kae ta hoe o lijenosti injenica je da ni jedan jezik ne ostaje potpuno isti koliko god to neko eli. Al' tastatura me beje i te kako.
Jezici se mijenjaju i razvijaju po potrebi. Samo se mrtvi jezici kao Latinski i start grki ne mijenjaju. Moe one da kae ta hoe o lijenosti injenica je da ni jedan jezik ne ostaje potpuno isti koliko god to neko eli.
Gospoa prava, teta sto je nema vie na TV-u
Gospodja prava, steta sto je nema vise na TV-u - sta vam je sa kvakicama i njih ne dozvoljavate sad ? Vjerojatno jer ni vi ne znate razliku izmedju c i c, sto bi ovi " pametni" rekli tvrdo i meko c
Nekad su teki papci zavijali kad su priali a sad gdje god se okrene zavijaju ko sirene.
Neke ljude stvarno pregazi vrijeme, ne postoji dzabe penzija odnosno mirovina
e moja Jasminka doslo selo u gradove uvukli se u svaku poru zivota bas neki dan gledam film Unstoppable train u prevodu nezaustavljivi voz,a prevod na tv naslov filma pomahnitali voz ovo samo jedan od milion
odkad je gradova dolazilo je selo u grad. ako je grad jak onda ce se selo asimilirati. sarajevo nije jak grad i ne moze se izboriti sa selom. to je problem grada a ne sela.
Kakav je ovo domestos za usi bio. Uzivancija!
Dama kakvih je malo na Bih tv, TV BG i ZG
Svaka ast na izboru goe,bravo Emela.Knjigu ge.Jasminke bi trebalo uvesti kao udbenik barem u visokokolske ustanove.A to se tie politiara moda je i bolje da ne itaju,bar ne mogu lijepim govorom sakriti svoje neznanje.
oni i ne znaju pricati
Sta ba...