Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja mislim da trebaju odgovarati oni sto traze helikoptere iz srbije a ne svoje. Svima bi ja njima krivicne prijave uputio jer oni to i pale da drva prodaju
Hvala bosanskim oficirima na herojskom trudu i obavljanju posla. Da se nije izgubilo 3 dana na s. Vb.ov.anje, požar bi davno bio ugašen.
Načelnik foče došao da se slika danas ispred helikoptera vojske srb. Nije ovako pozirao nasmijan jučer i jjutros ispred helikoptera OS BiH koji su suzbili požar da ne prekine komunikaciju prema Foči.
Samo ako su iz Srbije je li tako bekane heleze