Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zar je važno čijom zovemo njivu, ako nema ko da je uzore"... oraće je afrikanci ako nastavimo ovako
Neustavnim praznikom se ne treba baviti ni jedan politicar nego tuzilastvo i sud to bi bilo logicno ali ovdje je sve naopako
covjek je sa tom recenicom rekao svu istinu ove zemlje, drugo je to sto je politicari koji nista nisu postigli u zadnjih 30 godina izvrcu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ima li tu gdje onog pakaša njemačkog? Kako se jazavac javi kada treba nametnuti odluke tamo gdje zna da mogu nametanja proći, a kod ovog balvana ne smije ni otići a kamo li šta nametnuti. Jazavac obični.
Trojkasi koji su to tvrdili treba ih optuziti za dezavuisanje narodnih masa a to nas kostalo 92".
I sta bi,yresla se gora,rodio se miš
Naorao je da pravo. Ako ga EU ne makne sad, neće nikad!
Veliko je pitanje šta ovaj čovjek treba još da uradi da bi EU i SAD a i mnogi bosanca i hercegovci bili svjesni o kakvi osobi se radi i šta on planira za BiH.
Zna li neko jel Pomfritije bio
DoBik je samo alat ili oruzje u rukama krscanskog Zapada protiv muslimana,u ovom slucaju,bosnjaka.
Šta ćeš kad mu se može Jebe pa uši zavrće Al što zavrće uši
Kako ste zakljucili da je mocan da bi bio mocan moras imati ekonomiju resuse ljude od tog Dodik nema nista osim velikog jezika.
Fali nam Titina Udba i Dodik nebi ovako se ponasao, jer bi ga mrak progutao do jutra. Ne moze se raditi protiv drzavei Ustava a da nema posljedica.
Zbog dovođenja u zabludu Bošnjaka da se Dodik promhenio, da je nova energija u ovim turbulentnim vremenima stranke SDP NS i NiP trebaju uputiti izvinjenje građanima a predsjednici podnjeti ostavke
Ja ne vidim nešto posebno sporno u ovom naslovu ili članku. Tiha većina u cijeloj Evropi podržava Putina, ili ih je bar smorio mali zeleni. Drugo, RS neće nikada dozvoliti da bude ispod BiH a mi to ne možemo na silu postići. Tako da je ok da svi pravimo svoje projekte bez ometanja
NiP-ovce u prvi ešalon u 'stočno Sarajevo.
NiP-ovce u prvi ešalon u 'stočno Sarajevo.
Kakvi clanci, kao knjige o Dodiku. Kakav kompleks, nevjerovatno
Zamisli ti samo sta je narod progutao, da Forto sjedne naspram ovog med.jeda, i da on nesto s njim u nasu korist, u korist drzave, ispregovara. Za uzinu on jede takve... Koji smo mi blesani!!