Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam jucer vidio intervju ovog ambasadora, zgadio mi se zivot kakvi likovi nas predstavljaju po svijetu i kome mi pare dajemo. Jest ovaj u Pakistanu ali brate da si ne znam gdje, trebas biti prije svega odgojen, skolovan, elokventan i odmjeren u davanju izjava. A on se ponasao u fazonu, sta cu ja nasim gradjanima sto su tamo, mi smo jedna mala ambasada iz male drzave i ne mozemo nista napravit. Pa koju onda p.m. postoji ambasada ako nista nije u stanju poduzeti?
Promijeni pelenu, pa onda reci nešto za GENERALA!!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJADI MARAKA.....Gradimo svoju zemlju.-
Gdje si vidio da se drzava ukida. Drzave nastaju ,opstaju. Samo Torovi.Nestaju.-
Leti Mehaaaa...i kud su odlepršali, ne rekoste
gooUser1605358496 Šta je problem botčiću? General? Ako je general ne smije se kritikovat ako za nešto nije? Pa general u mirovinu, dat mu po zasluzi sve benefite,a ne u diplomatiju!!!
Kad bismo se svi okrenuli sebi, radili i gledali svoje a ne zagledali tudje i ne ogovarali, svijet bi bio puno bolje mjesto
Hocel ovi "nasi drzavljani" u zatvor kad se vrate u BiH, i biti osudjeni za ucestvovanje na stranim ratistima. Ili ima dvojak metar? Jedan za one koji pomazu muslimanima a drugi za one koji se bore protiv njih.
Pitanje je gdje je Taliban jaci u Sarajevu il u Kabulu, nije lahko izabrati.
Biznis ideja, prodavat koze Avganistanu
cui iedna grupa koda i ima 100 tamo
Jedna grupa evakuisana, a 5 nasih ljudi je tamo.. novinari level obdaniste
Čuj situacija je stabilna. Jel vi u Klixu pratite kakve vijesti?
Treba im u kabul pezica poslati
To su ovi sto su bili na godisnjem odmoru
Poletuli prvo ovi sa najjacom stelom, levati na kraju.
eno fadila u žutom prsluku sa maskom