Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forto ih odabrao kako bi se oduzio za ulazak u vlast i opet ce trojka reci a gdje smo to izdali
Klasika, Forto bi volio da je bila veca konkurencija, ali posao dao Dodikovom sinu. Tako je i kanton vodio, i narodu bacao prasinu u oci. Samo mi nije jasno sta je s ovim narodom....
Tendera Pausal.Forto.Tajni ugovori.Exspo Dubayi.Dok Fadil lezi nevin za tudji Potpis.
Svi mi znamo iji je potpis i sve,ali to mora Fadil da kae i nee leati. Lojalnost je skupa jbg...
Zamislite 2024-a a Bosna jedina u Evropi nema digitalni signal! E stvarno sve bre zaostaje ali nije ni udo kad su i graani digli ruke i samo razmiljaju gde pobei u Evropu.
pa ko ce ako nece Nasa Stranka i Forto neBosanac
prvo tati budzetskih para,ekspo dubai,pa sada ovo..ma ja ne konta narod misli..e nece moci jaraniko idu izbori
Unucice mu j
Zar jo nije izvrena digitalizacija? Ima deset godina kako je ta pria pokrenuta, mislim kako su susjedi i komije davno to zavrili.
Ekipa Dodo-ova i ovi nametnuti pokradoe ko da im je zadnje u ivotu, daj ostavite malo i ovim sljedeim da i oni omrse brk.
Bravo forto srbine
Predlazem da se novinari raspitaju o vilama koje Milence i sin grade u Istri...prica o HR drzavljanstvu je (pre)brzo utihnula
Fortoooo, djecuuuu
Svako sa svakim u talu u pljacki ove drzave, a obicni covjek fura patriotizam
Jel Forto POTPISAOOO Elektronski
Evo, samo ovaj ugovor je dovoljan da strpate Dodika 5-8 godina zatvora. Da napomenem da Novali lei u zatvoru za manju stvar.
e moj narode; Isak i njegovi,njiva,kartel,dezerter... nastavi niz
Da nije Firma u srodstvu sa Fortinim Ocem, on je dobijao poticaje za vrijeme Covida, al nema SUKOBA interesa. Trojka radi po Zakonu koji ispostave Covic iz Capljine i Milorad iz Bakinica!
Znaci zeleni se moze napisati, ali ne i crveni Kmeri