Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanivukovic je sistemski nokautiran. Snimili mu neke afere i ucijenili ga . Sad s njm Dodik barata kako hoće. Trivicka će ih pomesti sve. Ali .ebat ih sve .
Barbarez10 ogorčeni Hercegovac. Ova je ponosna svojim četničkim podrijetlom. Srpski svet iz drugog pristupa
Da li je ikada iko istrazio otkud Stanivukovicu i njegovoj porodici milioni? Kako su se obogatili nakon rata? Novinari dragi postavljate pogresna pitanja
glavni im domet da odrze jedan grad i nema ih vise od 200 hiljada u citavoj na silu otetoj eres
I ovoj je krivosavlje u venama, ista dogma, ako ne i gora.
Ne zna se ko je veći radovan od njih dvoje
Jel to promjenila spol ili se kandiduje za gradonacelnicu?
Jel ona izjavila da je ponosna što joj je deda bio u četnicima,vidim bošnjaci pišu po komentatima duper top da možemo i mi bi glas dali e moj bošnjo
Prije dvije godine je javno izjavila da se ponosi što joj je djeda bio u četnicuma...vuk dlaku mijenja ali ćud ostaje.
Je li ovoj iko ikada smajlija uspio nabaciti?
Jedna cista realnost ja kao Bosnjak da imam pravo glasati u Banja Luci dao bo od srca glas za Jelenu ta je osoba sposobna intelegentna sve je to stekla trudom ucenjem i postenjem za razliku odovi nekulturni olosa kad im zapne pocnu nacijonalno da vrjedzaju kako bi nesposobni ostali na vlasti . Sretno i zelim veliki uspjeh.
Pa njoj bi veliki uspijeh bio da ti kao Bošnjak ne postojiš (Draža M joj idol) a ti joj želiš sreću i uspijeh?
Ne budali
kako misliš ti da postaneš grad. BL kad nisi u stranci kosača jer njegova stranka vedri i oblaći
Buduca gradonacelnica Banjaluke, sretno!