Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se ne sekira. Zaštićeniji je od međeda
Valjda ko medjed
Kosarac seta sa suprugom po Vilsonovom, Dodik povede harmonikasa u Predsjednistvo .. i sve to rade u velikoj panici ? Mozda se Dodik prije treba cuvati protesta gladnih srba u rsu.
Pa da bi sebi podigso rejting,ko da se on nešto pita
Zal goriva sto dolazi
šta su atentata javno najavljenih preživili dodo i vučić, važno je najaviti atentat u medijima
S obzirom na stanje u Drzavi u koje su nas doveli politicari nema niko siguran u BIH ker svakodnevno imamo ubistvaranjavanja itd.Zivimo u prelijepoj i prebogatoj Drzavi i da su i gram normalni i da nisu toliki lopovi i toliko bezobrazni bili bi raj na zemlji i po standardu i sigurnosti i svim drugim aspektima zivota
Ti Dodo ne dolazi, a ja ću kod Kibeta na ručak sa Bošnjacima, pa onda imam nešto dogovoreno Kod Kule, neka guzovača, isto, isključivo sa Bošnjacima, i onda idem u Hotel Evropu na piće sa gazdom i neko odabrano društvo, takođe braća bošnjaci
Kratki? Isto što i Vu Lin.
Dodik, Vulićka, Stevandić, Košarac, Gorica i ubaciti Vukanovića da unese dinamiku bi mogli snimiti dobru humorističku seriju. Ne moraju glumiti, samo neka budu to što jesu.
Ko da Kosarac ista kaze iz dvog mozgica ,sve Dodikove rijeci
Dodick savjetuje kosarca da mu ovaj savjetuje da ne ide u rajvosa
ja sam ovog kosarca neki dan vidio kako se hladno voza niz ulicu kosevo bez ikakve pratnje ... ugrozen valjda sta li
Evo ne znam kako cu dan prezivjeti ako dodje u Sud. Nikome nije interesantan.
Ko još gleda sve te kriminalce pred tim sudom?
To je modus operandi srbijanske pol scene a ne bosanske
Najhrabriji medju svim Srbima, Dodik Hrabri knez od Marlbora
Mile će biti najsigurniji u državnom zatvoru u Vojkovićima gdje mu je i mjesto ako će mo pošteno.
Nezasluzeno hoda po gradu al bassss!!!!