Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevskim političarima (svim i zelenim i trojkasima) je visestoljetno jevrejsko naslijeđe Sarajeva i Bosne samo nepotreban teret. Pola Izraela i Amerike bi došlo da vide ovo groblje i Hagadu. Ali kome su bitni jevrejski lobiji i pare. Iako nam je taj jevrejski američki lobi glavu spasio u ratu.
Jevrejski lobi najjaci na svijetu al hajmo se mi turcima uvlacit u guzicu i glumit koloniju
molim
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da ne se zaboravi Emerik Blum, također Jevrej, napravio je Energoinvest. Moša Pijade partizan utjecao kod Tita da se Bosna ne podjeli i da ostane republika. Samo dvojica koja su nam dobrovaljali i koje izgleda zaboravljamo.
Kako su se pojavili SDA,HDZ I SDS-SNSD svi smo napusteni
Sramota! A kada zatreba mašemo Jevrejima kao primjeru suživota.
bože sačuvaj šta je ovo.kako vas nije sramota .da bog sačuva.
Baš ste pravi antifašisti. Handžar divizija.
Handžar divizija nije ubila niti jednog jedinog jevreja, ona je osnovana u ljeto 43, a do tada su srbohrvati počistili sve jevreje na ovim prostorima. Tako da kad već pokušavaš da trolaš, makar prvo otvori knjigu..
Ce su Jakov i Finci nek pociste to je njihovo. Zarastaju i nasa mezarja iako se islamskoj zajednici uredno placa da održavaju. Qratz od drzave i rinaka od ljudi jednako kojoj god vjeri pripadali!
Vidim po komentarima “neka svako odrzava svoje”, alo o cem pricamo? Svako svoje groblje neka odrzava, jel to normalna drzava? Nije pod zemljom zidov nego je covjek. Stóko licemjerna
sramotno stvarno
Kad jevreji koji zive tu ne brinu zasto bi mi,a nije da nemaju para
Ovi su 400 godina rahat. Niko ne brine o zivima...
Svaki komentar je više nego suvi
Ista sudbina čeka hrvatska i srpska groblja kada nestanu iz Sarajeva za nekih 15 - 20 godina.
Kriva je Jevrejska zajednica u BiH
Koliko su dali Sarajevu to je najmanja zasluga. Titova ulica je cijela jevrejska i skoro cijela Ferhadija. Prvi hotel, prva pivovara, Emerik Blum i kad ja podjoh na Betbasu..
Niko ne brine o zivima a kamoli o mrtvima