Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman do 2042 cemo se svi vakcinisati!
Stiglo jos vakcina za SDA elite, oni samo ove hoce.
Pa dobro, BioNtech i njihova copy/paste Moderna vakcine su jedine efikasne. Ostatak sviranje quuurcu.
Ko nam je doniro?
Opet ovi u muslimanskom Sarajevu luduju. Jel to zavrsilo u Republici Srpskoj, kod Hrvata u Slobodnoj državi Herceg -Bosni ili kod 1.2 milijuna Muslimana?
@goouser1616949326 “Prenio je što mu je točno rekao Slobodan Milošević. Rekao je: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska'”. Upitao sam Tuđmana – a što kaže Alija [Izetbegović]? Odgovorio mi je: “Što ima Alija pitati, kad se hrvatske i srpske škare slože, nema Alija što pitati”.” Cudna neka odbrana srpskog naroda, precudna.
J*bem li ti majku i "Safe under EU".
NE KONTAM, ZASTO FBIH NIJE ODAVNO KUPILA DVA MILIONA DOZA OD BIONTECHA I RIJESILA PROBLEM? STA SE ZAJEBAVATE?
taman za ovih par hiljada sda uhljeba po javnim preduzecima, da mogu onda rahat otici na odmor
Koliko jos koljenovica , kulenovica , begovica ima nevakcinisano ? Cisto da znamo da ostavimo ove vakcine , da se ne trose na fukaru.....
Dovoljan je Tamic sa hladnjacom za transport.
Bakireee hocemo vakcinee
Da se ako Bog da vakcinisu svi koji zele,da ne idu na noge ljudima koji negiraju genocid i agresiju na BiH. Koji bi bistu u glavnom gradu podigli osudjenom zlocincu za ubijanje, silovanje. Vuk dlaku mijenja a cud.. Prije nego se odlucite na put u Bg ukljucite Vucica i Brnabicku da cujete sta kazu, onda nadjite djela Mladica, procitajte i ako imate dovoljno jak zeludac odite. Za ove sto kazu da ne zive u proslosti zapitajte se zasto Vucic i Brnabic sa svojim rijecima i dalje zive u proslosti.
Koja je razlika??? Ovdje se umire zbog nedostatka vakcina.
dosta raje ide u srbiju da se vakcinisu i neka idu ne osudujem nikoga ...cekajuci nase politicare i nabavke vakcina imas tri opcije cekati red za vlakovo ili bare ili na fikretov respirator ili 2023 da dobijes vakcinu...kao i u svemu drugom prepusteni smo sami sebi...
Sve neke fondacije donacije e drzavo moja...
Sjoooooooo....puno brate !!😂😂😂😂
Jel ima mogućnost VIP ulaza il' je red da se stane u red...?