Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu zamisliti kako Fikret u sebi psuje zbog svih ovih stvari... lopov, valja mu do kraja života biti upamćen kao takav 😊👌🏻
Opsuje sebi i onda pogleda bankovni racun da se smiri
Jos nije fali 20 za koje ce se zaboravit
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Zato je registrovana kao donator za pranje para SDA
juhuuu SDA ima toliku popularnost kojigod clanak otvoris SDA na vrhu i onda se cudi neko zasto vazda pobjedjuju? pa gle reklame svakodnevne NAROD ZNA
@Radasin1 imaš čak i to, cijenjeni malinar je i to iskoristio, da se prijavim za poticaj nikako da uspijem ali ovakvi "malinari" dođu do 200K poticaja od koji 25% stvarno ode za zaposlenike a 75% u đepove gazda. i tako opet javne pare završe u privatnim džepovima kao poticaj za zapošljavanje, da se provjere odjave i prijave zaposlenika znalo bi se kako to funkcionira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fikrete , hvala Bogu imas posao na TV, poljoprivredno gazdinstvo u svom vlasnistvu, nije ti ovo trebalo. Neko te je dobro nasukao a taj ce ostati '''cist''.
https://www.facebook.com/100025410880086/posts/622575958599428/
ZVIJEZDA SA MOG'O BITI JA!!! KAKVA JE OVO DRZAVA KADA NE MOGU NI MILION MARAKA UKRASTI!?
kakve maline i k pa nije ovo poljoprivredna apoteka
dragi citatelji obavjestavamo da je firma zlatna malina otkrila vakcinu protiv korone koja ce nakon testiranja na malinama biti pustens u promet.😀😀😀😀😀😂
"...gosp.Salcin,molim objasnite kako se dospijeva u Registar sistema javnih nabavki...i zasto svaka firma za uvoz i izvoz nije u Registru automatski...koliko novca inace vama pripada od Ugovora firme iz Registra sa vladinim institucijama...jednostavo registrujte i "malinu" i naplatite joj uobicajenu sumu i rijesite svoju muku..."
Kakvi jazavci Pa hoće li F0dil I solak dati bar ostavke ako se zna da neće odgovarat pred svojim sudijama. 🤔
@OkoPasaDedeMi1234 Čim vidiš da ima arapska ili turska imena, to obraza nema
Ne ide mi u glavu kako se svi zalimo za lopove na vlasti mislim na SDA, pa kad se zalimo svi ovoliko sto glasamo za lopove 30godina glasamo za njih a oni nas iza uha udaraju prije izbora malo se ulice sredjivaju, kupuju narod za glasove,pa razna obećanja,da mi je babo u SDA ne bi glasao nema sanse SDA nije stranka nego Organizovana kriminalna grupa, koja stoji na čelu vlasti BiH.
@gooUser1584897516 Baška Turci, baška Kotorani... Ratne zločince je trebalo davno procesuirati, zašto nisu, treba pitati ezdea. Isto tako treba procesuirati ratne i poratne profitere. Zašto ni to ne ide, zna ezdea (zna i narod, samo ga niko ne zarezuje 1%).
u Njemačkoj bi vlada pala ... već tri dana
Oprostite Solaku i fed.upravi civilne zastite je ne znaju sta rade 😂
U Srebrenici je pocinjen genocid nad neduznim narodom,zalosno sto jest jest,ali na racun tog genocida mnogi ljudi i zene koji vode te neke tzv organizacije iz te iste Srebrenice nebi se obogatili da nije genocida bilo nad njihovim rodjacima i komsijama,i najrealnije bi bilo staviti ih u isti kos sa karadzicem i mladicem
Cuj desio se ogroman propust od 10,5 miliona maraka. Sta vam je onda krivicno djelo. Kada gladan insan ukrade kruh i mlijeko u trgovini. Ovo sve smrdi na jednu dobru spregu FCZ Vlada federacije Srebrna malina Carina Uprava za indirektno oporezivanje. Niko nije vidio problem niti nesto sumnjivo dok oprema nije podijeljena. Boze ti sacuvaj. Lopovi i kriminalci.
FIKI ZVANI ZAGONDZIJA
FIKO BOGAMI DVIMA ZAVUKO !!! Aferim FIKI FIKO na njemački znaci EBAC