Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posadite oko igralista kakvog drveca, sve se samo u beton pretvara....
prvo djeca pa onda igralista
Postoje destetine kuća koje nemaju priključak na vodu niti postoji ikakvih naznaka da bi moglo biti, konkretno u ulicama Vidovci, kraj ulice Grabovine do br 98 itd. žalosno je da u 21 st. nema mogućnosti priključka, a pri tom kuće su legalizovane od strane Općine.
Super ovo izgleda! Jos malo zelene povrsine i koje stablo i to je to. Realno nisam vidjeo nigdje ljepsi sportski kompleks.
U naselju Hrasno kod bosmala između zelenih i žutih zgrada zelene površine umjesto da služe za igranje djece, da se na njima napravi ovakvo jedno igralište, one služe za opijanje klošara, služe kao toalet tim istim klošarima, tu se drogiraju, kake,spavaju jednostavno uživaju. Moj rumeni pa i mi smo novi grad
šta je urađeno za geto, Stup?
U naselju Osjek ovaj nacelnik nije nista uradio 4 god mandata , tako da je prosle sedmice Policija intervenisala zbog malisana koji igraju fudbala na cesti , kriv je nacelnik jer tim malisanima nije mogao da obezbjedi nikakvo igraliste dok na Ilidzi ,Hrasnici ,i pomenutim drugim MZ je napravio dodatno i gdje je i bilo neko igraliste !
Kako je ovaj Muzur prezgodan i muževan
Najaci nacelnik
svi su isti zato bi trebali izbori biti svakih 18 mjeseci
Grehoto moja Sokolovic Kolonija uvijek zadnja
Kako sad ovo? Pa juče je Adi Kapidžić javno rekao da Muzur nije uradio ništa... Ej živote, lutalico...
Asfalt i beton kao ultimativni cilj svakog Boisanca i Hercegovca pred izbore.. ne znam otkud im ideja da smo toliki betonofili
O čemu ti prica, čovjek radi sve 4 godine jednako, ovo nije samo pred izbore. Otvoreno je do sada desetine igralista i par velikih. Nije on SDA.
Sto NiP forsira reklame pred izbore a znamo koje su zlo...
Sereš, čovjek radi jednako sve 4 godine, dovoljno se on izreklamirao.
Odmah se skupili iz zelene stranke