Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao Bosnajk,mogu samo napisati SVAKA CAST JOZO,tolika borba protiv lopova iz Hdza i Sda,dize jednu opstinu iz pepela...Suprostavlja se kantonu,vladi,covicu za dobrobit svojih gradjana a morate biti realni i priznati da je takvih danas malo
pa on i SDA su na vlasti
Svaka cast, Hrvatske opcine su najjače u BiH
@BitLordz nije ti dobro danas?
@BitLordz slažem se, za ove koji nisu vidjeli dalje od Sarajeva, činjenica jeste da su hrvatske općine mnogo uređenije od naših. I njihovo bogatstvo je jače od nas koji smo daleko više brojniji. Dovoljno je voziti se njihovim i našim naseljima, razlika je velika. Bošnjaci su nažalost postali kao cigani, prljavština, lopovluk su nam glavni aduti.
Bravo Jozo, samo naprijed.
LAŽEŠ JOZO - znaš ti vrlodobro da SEJDU KOMŠIĆA nitko ne voli u RAMI......................
Šahovnica je inače prahistorijski simbol prozora
Imamo mi stranku koja bi od Rame Monte Carlo napravila, samo recite, eto vam je djaba.
I cigo svog konja hvali. Jel ovaj trebao biti uhapšen?
Gigant si!
To je rijesenje za drzavu, jaka lokalna zajednica sa vecim ovlastima, bez kantona i entiteta. Osnovati ekonomske pokrajine i to je to, svakom zagarantovati prava na jezik, religiju i ostale stvari i kod diskriminacije drakonske kazne uvesti i mirna Bosna. Svaka opština se može baviti sama sa sobom i sa puno vecim budzetom.
Svaka tebi cast
Bosnjo je svojim porezima izgradio ovakve vukojebine, a Tuzla i Bihac bez puteva
Moj Jozo ti si pozitivna strana u odnosu na ovo sivilo HDZ koji se nadvilo nad cijelom Bosnom i Hercegovinom , ali uradi nešto više ako možeš da promijeniš mišljenje Hrvatskog življa prema kriminalnim HDZ da ga više skinete s dnevnog reda i olakšate svima život u ovoj nam jedinoj državi...
Svaka cast. Da je Ramsko jezero na zapadu bilo ni svjetski poznato.
lazes Jozo i ti i tvoj SDA partner Esad lopov nad lopovima...
Bilo bi cool da promjene ime u Općina Prozorama