Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covicev potez je fasisticki...
Ne bi me čudilo da je ovo zatezanje Dodika i Izetbegovića dozvoljeno od strane EU da bi se provukao novi izborni zakon na račun Hrvata. A kada dobiju očekujte da i Dodik dobije šut kartu.
Skutori i jesu fasisti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sejdo Ćović je najveći izdajnik hrvatskig naroda! Htvati hercegovački ili bilo gdje na svijetu, razmislite dok podrzavate ovu gnjidu od čovjeka koji je udbaš, srpski čovjek i koji igra za Rusiju, a navise zbog licnog bogacenja. Kako je nije za Inzkovu odluku danas, tako će i sutra reći kako nije bilo ni zločina u Vukovaru. Shvatite da je Sejdo Čović išao da obiljezi dan šumske, entiteta koji je nastao na progonu i ubojstvu tisuća hrvata!
Smeće,otpad jedan.
Sa ovim proustaskim strujama nikada nisi na cistom. Tako je bilo i u ratu. Od cetnika smo mogli ocekivati pucanj u grudi, a od ovih drugih, samo u ledja.
Kada ce u Hrvatskoj prihvatiti da je Dragan Covic stara komunjara i stari jos uvijek povjerljivi kadar KOS -a ?! I da mu je centrala u Beogradu !
I kako Covic i HDZ ocekuju da se dozvoli da u Federaciji za clana predsjednistva iz hrvatskog naroda iskljucivo oni odlucuju, kad bi uvijek preglasali ..zajedno sa SNSD om bosnjackog clana predsjednistva. Ludost
Interesantno svi lopovi malte ne, NE OTVARAJU USTA KAD PRIČAJU? bake-dodo-dragan? Svi krivousti!!!
Konačno je jasno zbog čega se Čović potpisuje ćirilicom, haha...
Covicev potez jeste amoralan, ali nije neocekivan jer je u skladu sa visegodisnjom HDZ politikom podrivanja BiH. Njena podrska RS seceonizmu jeste zasnovana na uvjerenju da disolucija BiH stvara realne pretpostavke uspostave Velike Hrvatske. Ovu dvolicnau igru Zagreba i njihove marionete Covica su odavno shvatili u BiH i to je osnovni razlog zasto su patriote ove zemlje sve ucinile da sprijece njegov ulazak u predsjednistvo BiH istovremeno sa njegovim ideoloskim partnerom Dodikom.
Covicu, u Srebrenici je sahranjena i jedna zrtva zlocina iz reda Hrvatskog naroda, znaci on za tebe ne znaci nista, jer nije po tebi konstitutivan na tom podrucju, srami se.
Pravi Hrvati su pošten i dobar narod. Ovi nisu Hrvati u BiH već otpad szp je ostao iza Austro Ugara i Kvinslinga iz drugog svjetskog rata. Ne zovite ih Hrvatima jer vrijeđate naše susjede
Anticivilizacijski cin, sramota za zapadne komsije, a sa istoka na zalost vec dugo pusu losi vjetrovi.Hapsi se neko ko prefarba plocu ratnog zlocinca, a tolerise skrnavljenje spomenika u narodnim herojima II Svjetskog Rata, u srbiji
Pravi Hrvati iz Hrvatske su uvijek bili zadovoljni sobom i svojim, ali vecina hercegovačkih katolika, koji se slomiše uvlačiti Hrvatskoj, su vazda bili iskompleksirani primitivci. Ne može im pomoći ni hrvatska putovnica 😟
Najveci ljigavac ikad vidjen
Genocidas dragan čvakić
valjda mu je sad jasno zasto vise nikad nece uci u predsjednistvo BIH,a ni otici u SREBRENICU A NI VUKOVAR i nadam se da ce ga HRVATSKI BRANITELJI OTJERAT sa svake manifestacije ,njemu je mjesto na ,,ravnoj gori,,
hebem kliksovcima sve zivo i mrtvo sto pustaju chetnicke i ushtaske botove da komentarima i lajkovima kreiraju mijenje i vrijedjaju bosnjake!!!