Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su protiv 9 januara fino nek se upute na Alijin mezar pa neka pitaju mrtvog Aliju što potpisa da se entitet zove Republika Srpska!?
Dino jel’ to Dodik rekao sta ces napisati
Gdje je krivicna prijava protiv onih sto ubijaju pacijente svojom nestrucnoscu kao npr Sebija Izetbegovic?
Niko da reaguje na terenu u naj mnogoljudnijem gradu ljudi slave pocetak rata ubistva i progone prkose izazivaju niko bas niko mi smo propala nacija ovi iz rs to kontaju ovo dopustiti u sarajevu da se odrzava propast ziva
Ima u tuzilastvu latica pod nazivom 'grohotom se smijemo' u koju ubacuju ovakve prijave
Hahaha,iste poruke,ista prica,mir,suzivot,zajednistvo.......pa 99 posto srba nece da zivi sa bosnjacima,kako im to objasniti,kako????
Ma mozete da kmecite koliko hocete,mi cemo da slavimo dan RSa.Zalite se sto se komsije vesele,nigdje veze.
Kada je medjunarodna zajednica podrzavala samo muslimane, tada ste ih dizali u nebesa, sada vam nitko ne valja. Ima tu logike, ali nesto vam sa strategijom ipak nije u redu. Sto se tice hrvata i srba - nikada nisu bili za protektorat. Zar mislite da su stranci bas toliko naivni?
Vi srbi ste nesposobni jer niste uspjeli porobiti muslimane koje nikad niko nije podrzavao. Znaci vi ste najnesposobnijo narod ikada
Samo masovno izici na proteste ispred Tuzilastva, i poskidati cetnike koji nece da sprovode zakon, koji podrzavaju Srbe i Hrvate. Izici i traziti ukidanje genocidne tvorevine i pldnijeti tuzbu kod UN. Svaki dan protestvovati dok se ne procesuiraju kriminalci fasisti koji ruse drzavu i Ustav. Narode Sarajeva i Bosne dodzite dopameti i na proteste izici svi.
Te krivične prijave MORAJU biti prioritet prioriteta nad svim ostalim predmetima. Svi će biti "uslikani" na toj maskaradi i eto ti dokaza.
Živog me interesuje šta ćemo dobit sa tim što ste predali.Kakvi naši ustavni državni kantonalni sudovi džaba ste se mučili da predajte to je već i nekoj ladici na dnu ostavljeno
Podržavam!
imal ko insta, kontakt od djevojke sa prve slike
30 godina se odrzava ova manifestacija 9 januara, talibanima SDAovskim nikada nije bila problem, nego sada kada treba da izlete iz vlasti glume patriote.U Vijecu ministara i dalje imaju svoga ministra sigurnosti Bih i hamalskog DFovskog ministra odbrane, pa sto ne reaguju.Bcaju spinove i ublehe za malu djecu. Nema protesta protiv Asima, Fadila, Amira Zukica itd.
Svi znamo da bh tuzilastvo nema snagu da reaguje u rs
Šta je sa svim državnim službenicima koji slave 9.januar a koji nisu došli na posao još im je dobro podvuzčeno da danas ne smiju doci na posao
Evo. Tolike “patriote” na tastaturama dodje 20 ljudi. Tolika “histerija” dodje 20 ljudi. Tolika halabuka osmorka izdajnici dodje 20 ljudi. De nemojte kenjati svega vam i vi i mediji ovo je jedini konkretan potez bio, obratiti se sudu. Ali ne, vaznije je lajati ko pudlica jel tako Bosnjo?
Zasto ne odgovaraju oni koji su davno trebali podici optuznicu ?