Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavit iftarske topove u pripravnost
De rušite je sa našom silnom artiljerijom
Zaprašuju nas
Kina I tijekom pandemije ima bdp rast od 7%. , I vec su uveliko svjetska ekonomija #1. Srbija je to davno " namirisala", I vec pregovara sa kineski m Volvo m, o gradnji Tvornice electric auta na 20km od Panceva, kod Zrenjanina vec radi njihova tvornica auto Guma, za to vrijeme Sarajevo se bavi Dodikom, Komsicem, svadbom, SeRbijinom haljinom I drugim glupostima. Rimac takodjer gradi tvornicu za El aute. Jedino po cemu je Sarajevo u vrhu je zagadjenost
Koji tukmezi uzimaju ovo zdravo za gotovo,pa vidite da vas prave tokmacima.
kad god je nesto na nebu u bosni je oblacno 5 dana prije i 5 dana poslije
Boze kako neki mogu gore, a ja i Zena ni na more :)
Bog samo zna šta nam sad rade🤐
Haahaahaaahaaaaa iznad BiH, haaahaaaaaahahaaaha😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Odakle će se najbolje vidjeti?Jel na Poljinama?Da nije babo Jasmini sredio da ona večeras sa Ćamilom malo romantike vidi?
Istresaju cipove🤣🤣🤣
čipujte me
Ja, i?
Kako glupi komentari bljak na šta šmo spali u školu marvo
mislim da nas pršću
Gamma Sojevima
Pacaju čipove na nas
Javi kad budu bacali mobitele
Jako bitna vijest za narod Bosne
A kod nas se ljudi bave učenjem fatiha i slavskim kolačima. Nismo još izašli iz srednjeg vijeka u pm.
Pa to je pametnije nego gledat u crvenu tacku o kojoj nemas pojma cemu sluzi. A sto se mene tice pametnije je i od slanja svemirskih kabina koje poslije padaju bez covjekove kontrole.
Sad samo reci da ti razumijes Ajnstajnovu teoriju o gravitaciji koja ukazuje da Njutn nije bio upravu ili reci da je nauka do danas objasnila gravitaciju. Jah.
Ja danas ne izlazim napolje