Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kriva TVSA, a nije on!!! Jao Fadile...
Mozda si ti Fadile koronavirus koja je bila na zabavi u Konjicu...konjino jedna...
A za sve smo krivi mi ustvari. Kakav smo narod i šta biramo, čudo nije i gora vlast od ove, al doduše teško da može gore
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Fadil Provalić: "Ljudi moji je li više vjerujete svojim očima ili mojim riječima?".
Naučit će ima vremena.
Novalicu pusi k
Fadile oprosti!
Novalicu, postao si super viralan na TikTok-u. Sto bi se reklo virtualno si viralan.
kazu, ovako mu se i otac nekada davno mučio sa kondomom, pa vidimo šta se desilo ... :-)
Eki TVSA nije svjesna situacije a nesrećnik se zeza po bini, smije, klempe lupa i slično. K'o je tu neozbiljan. P. S. Za botove neka bude cijeli sendvič. I jogurt.
SDA nikad ne krivi sebe i svoje. Vazda im neko drugi kriv :/
Jes malo shupacki...nije da navijam za fOdila
Boze sacuvaj eto!
Sad zamisli kako radi one stvari, jaoo se gospodji
Treba napraviti kurs i uputstvo za stavljanje maske. Komplikovano je to. Ma salim se, kao da se to treba znati, samo jami, papka lova mami.
Fadile, ne znas masku na lice staviti. Ostavka.
Nije imao problem Fadil sa maskom već je maska imala problem sa Fadilom. Ako bolje pogledate maska se jogunila i otimala namjerno jer je provocirala Fadila koji je ratni heroj i zaslužuje da mu se isijeku gluposti koje radi. Eto recimo i Skaka je najavio borbu protiv antivirusa.
Kažu testirali ga nema coronu a kakav je ni ona ga neće
Takve stvari ne prilice ozbiljnoj drzavnoj televiziji vec realiti show emisijama koje su primjerenije komentatorima tipa : "haha, kriva mu kamera".