Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popij 2 rakije i zagrli prestavnika Ukraine ...
U tor, uuu tor, uuu tor za narod svoj.
Šta se situacija ima destabilizirati kad je destabilizirana godinama ccc..
Bez veze se hampa diže, a to je Komšićevo maslo. Pozvani su ambasadori, a ne nekakvi otpravnici poslova. Ukrajina nema ambasadora u BiH i nikada nije ni imala diplomatske odnose sa ovom državom. To što hoće da ga na zor utrpaju među ambasadorima, to je sasvim druga priča, potpuno bespotrebna i izazivajuća. Dajte mlo da riješimo probleme u ovoj državi, a ne samo da provocirate jedni druge.
Ja ne znam zasto ovaj glodar iz pozadine ne ostavi ovu ženu na miru? Možda bi bolje vodila entitet i bila bolja da joj ovaj ne puše za vratom.
bas je ova zeljkica jedan mio i blazen lik, imam osjecaj da se nikada ni s kim nije posvadjala i da zivi iskljucivo za druge
Ista ruska Zaharova
To su bitne teme svaka vam čast. Kakva ba inaoguracija ode omladina cijene divljaju a vi se bavite sprdačinama.
Nezna sta ce vise od sebe pa pozvao ukrajinca nebitnog. On kao vodi neku politiku svoju, ima neku spiku. Joj..😂 Crtani film
Ona nije protiv ali je za samo one koji imaju predstavništvo u Sarajevu. Ukrajina nema. Isto ... Znači istina.
Pa ne može ona ni zabraniti, sve i da hoće. Komšić ima pravo da pozove koga hoće, kao i ona. I kad je skontala da se zaletjela, povlači se. Bravo Komšiću, totalno si izludio Željkicu.
@gooUser1651956081 provokator i uljez na našem klix_u Jaro, ja ti dobrog spina. Bosna nije sklopljena od 3 različita naroda nego od bosanaca i herc.koji govore jednim jezikom i zive zajedno tisuću godina. Za razliku od vas koji se izmedju sebe ne razumijete i govorite različitim jezicima pa namećete preko medija nekakve izraze i stvarate iluziju jednog jezika.
pa ko vas pita?
Heheee...je**m te živote,Željka i SNSD razumniji i nece da zatezu..za razliku od pijanog SDA privjeska....
Sve mi se cini da ce i naredne 4 godine kamen spoticanja i razlog svih svadja bit Komšić...Covijek na tome dobije 200.000 glasova..on bi tukao,udarao po prstima,ratovao..i on bi 10 milja svaki mjesec,a narod...ma moze i sa 300km mjesec pregurat
Nasa BIH ☪
Ja ofirnog pravdanja. Kao Komišić sad slagao! Budi muško pa priznaj grešku!