Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjava za malu djecu. Dodikov i Tegeltijin covjek, koji je dosao u sklopu dogovora Bakira i Dodika, da se zataskaju sve njihove afere. Od ubistva Dzenana, nabavke ventilatora, koji kostaju 3 000 dolara, preko Sebijine i Osmicine diplome, pa do Ikone i industrijskog kiseonika. Zato je i SDA smjenila Gordanu Tadic, koja je pocela da radi na Dzenanovom ubistvu.
Ne moze nip preboliti gordanu, tacno se vidi ko je jucer branio hdz, nip i dodik ostali niko nije
Do je Osman MEHMEDAGIC skidao potkovanog i GT u isto vrijeme su propali kLošarkaš Dinokio i mediji skidali MEHMEDAGICA. Na dan smjene zlocinke GT, NIP ima press i mediji nam ga plasiraju kao spasitelja prenoseci isprazne ŠIBICARske floskole. Linja kojom je skidan Osman : Toranj-Čavka-Konakovic-Katica - mup KS-o. Zato su juce bili skrhani hns, Milan Tegeltija, Konakovic i Radoncic. Goga noga
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Interesantno niko od vas nije blizak nekoj stranci pa vam opet stranke diriguju. Kako to?
U vas Kajganić, a u nas Lepinjica i Kulenović. Kakav međunarodni doručak
My name is Kajganic, Milanko Kajganic
Nadamo se.
Džaba je mijenjati ljude, ovaj zločinački sistem se mora promijeniti. Ako je i pošten, lojalan, pametan, stručan i neovisan, ubrzo to neće biti, bez dileme.
Odkad sam sebe uhvatio u laži, više nikome ne vjerujem..
Lijepo bi bilo da se ogroman kriminal i korupcija kažnjavaju ali kod nas pravna država neće zadugo zaživiti.Morali bi hiljade ljudi pozatvarati i krenuti iz korijena ali to nećemo dočekati nikad.
Dokazao se protiv branitelja BiH.
Ja sam čuo da ste bog za elektrotehniku i kompjutere
Tako je i Tegeltija isto govorio i kad je otisao sa te funkcije otkrio sta je i za koga radio politicki
"nisam blizak nijednoj stranci" ha ha ha. Znači izabran jer ima najbolje reference i briljirao na intervjuu !!?? Samo ne znam kako mu se ne gadi plasirati tako bezočne laži.
Ako je tako ko sto pričaš a svi znamo da nije, pojest će te trodupli mrak.
Smiješno
Cim puno obecaje nema nista od njega. Isto ovaj novi visoki prestavnik.
Sve ces ti tako kako 'veliš' pa Ce te skinuti i prije nego misliš,ako ne budes radio kako oni kazu noga ti je
Daj Boze da grijesimo, ali smrdis na SNSD