Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Sevlide, bitnija je tvoja ministarska pozicija od blokiranja insitucija BiH od strane SNSD-a! Pravi patriota, nema sta.
Toliko o DF-u evo ih pomazu SNSD-u 🤣🤣🤣
Cuj Sevlid ?? Samo ti ime kaze...Jos ministar od tri dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa zar DF i Željko Komšić nisu borci za građansku BiH. Željko je izgleda kukavičije jaje podmetnuto Bošnjacima
šta kažu patriote za Sejdu Komšića :D
Pogledajte ih dobro i zapamtite. To su izdajnici.
Ja vama ljudi godinama govorim da od Zeljka Komsioca ne mozete ocekivati nista osim da nekome nesto dobro odbrusi i da je on najvazniji samome sebi i njegova fotelja, a vi meni kamion minusa.
Izdaće Komšić opet. On uvijek izda.
Bravo. Budite sa SNSDom samo ne bi li zadržali pozicije. To majstori. Samo ga trpajte narodu, jer narod samo gleda. Narod je glup i ovaj narod zaslužuje još jedan pokolj!
Jao ovoga Niksica sto slaze duple.Pa bolan Nermine ima i pismenih u ovoj zemlji koji znaju odgonetnuti sta je dobro a sta lose. Najveca greska SDPa je guranje Vojina Mijatovica na poziciju koju ni u snu nije mogao dobiti. To sto je trebalo ispasti kao revolucionaran pogodak ispast ce kao najveci promasaj. I naravno da nije svejedno dali SNSD ima 3 ili 4 glasa bez obzira sto ces koalirati sa istim.
Ne kontam koga boli k za ova njihova palamudjenja. Daj nam hljeba i sigurnost i mrsh
Glasaj za PzD, pa makar dobili jedan glas. Da se zna na kojoj si strani. Manite se priče da se daje ćetvrti Dodiku. Četvrtog mu daje lažna srpska opozicija u RS
Gladna seljadija nikad nije mogla voditi državu jer za pet banki prodaju i mrtve i žive,sjetite se one pokrivene u zelenom iz sbih kojoj su pobili sve a ona glasa za četvrtog dodikovog sa SDA.
glup ti je komentat sa obzirom da se dodik borio protiv rata i karadžića puno vi še nego bakir :D
Taman i da HDZ ne želi bez SNSD-a u vlast, ne treba omogućiti 4. delegata SNSD-u. Pravite vi vlast sa HDZ-om i SNSD-om, ali da SNSD nema 4 delegata. U suprotnom malo toga ćete moći provesti ako opet budu imali 8 delegata zajedno. Računajte na to da bi HDZ 1990 mogao imati jednog delegata, te bi to bila još povoljnija situacija.
Sevlid u Doboju dosao kod mojih roditelja, da sjedne, ljudne i poprica ko fol pred izbore (da obeca). Donio pecenje u kesi (od stare ovce). Ja pitam oca zasto prihvatas razgovore i da ti ovakvi dolaze i ti mu jos mu kafu iznenses? Mom ocu dosadno, selao pusto on jedva ceka da poprica s nekim, i naidje ti Sevlid.....JBGA
Ramiz bi dao guze za fotelju , šta očekivati od sdatermita? pa izdaju i tačka...
Bem vam majke svima, ili zutilo ili politika i mrznja, otrovali ste nas vijestima