Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hijene se nikad ne isticu. Samo cekaju tudju lovinu. Tako i cika cova-hijena.
Драган Човић je sekundarni igrač i tuđi potrčko.
Dobar tekst.Niko nije vikao Covicu gdje su vakcine,iako ima i ministra zdravlja,i direktora zavoda za zdravstvo,i ministricu civilnih poslova.Svi su vikali i krivili Bakira.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Što ne pišete ništa o vojnim vježbama HV-a na granici BIH. Moram hrvatski dnevnik gledati da vidim.
@vozdra_raja Ja i? Sta je problem? U svojoj su granici, rade sta hoce. To je isto ko kad Juzna Koreja i Amerika imaju vjezbe na granici sa Sjevernom.
Ja, i? Šta s tim? Jel to nas misle oni lafo napasti? 😀😀 Jedino što oni sada mogu je da laju i ništa više, a Izborni zakon neće dobiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nazalost jedan ovakav smutljivac predstavlja sve hrvate, zato sto su mu to dozvolili
Najpametniji politicar i pravi politicar, igra igru, bakir je za to preglup a dodik krkan pravi.bakir mu je sve dao samo za klinicki centar ostao mu je jos samo ministar izbjeglica al je to bezvrijedno.
Zašto ne pišete o fašizmu na televiziji "Herceg Bosne" gdje Bošnjake uživo u programu nazivaju genetskim otpadom i govore kako od ove države neće ostati ništa?
Dok je Baketa i Sejde,Covic netreba nista da radi ovi sve naprave za njega..ko uvakat u Barcelona xavi i iniesta se jebase,a Leo se samo namjest i eto zlatne lopte.!!!!!
Ovaj portal postaje raj za glupake i nepismene talibancine..
Krivousti je pod zaštitom SDA.
dodik je naivan ako vjeruje da mu je covic prijatelj, okrenuo bi mu ledja samo ako vidi da mu se stolica uzdrmala a hinjski se izvlaci kad je god gusto i ulizuje se i laze strancima
Jedini aktivni politicar na kojem su iskoristene Bonske ovlasti. Osudjen i trebao da lezi, dokazi nestali preko noci iz ladica tuzilastva. Jedan od najnamazanih likova na Balkanu, deklarisani fasista, vlasnik Bosanskih Hrvata.
pa zar nije sejdica predstavnik hrvata, tko vam je taj covic ? sad ga vadite
Lisac je to..lukaviji od lijana starrog...izvuče ghuzicu kad treba.
7%!
Prvo treba Hrvatima zabraniti na sve moguce nacine da biraju svoje predstavnike. Treba ih kao narod potpuno eliminirati iz politickog zivota. Oni ne smiju imati nimalo utjecaja na politicki zivot jer postoji opasnost da misle drugacije. Jeste da je to politicki GENOCID, ali nema veze. Kada se Hrvate eliminira, treba isto uraditi sa Srbima. Narod koji to zeli uraditi, politicki ce GENOCID pravdati GRADJANSKOM ili PROBOSANSKOM opcijom.
Politički genocid.Oo majko.
umem da kažem samo 2 reči; ludilo selefija!
Neokvisling politicar sa instiktom hijene !
Covic je pametan. Gura svoje neofirno i mnogo se troši ni na sta drugo sem na svoje. I ja bi tako. Samo bosnjaci I srbi nešto seru o nekim snagama i mišićima a nemaju hljeba da jedu realno