Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek se raduje sto skidaju okupatorske helikoptere koji im mogu pobiti i djecu.Sta je tu cudno???
Oba su pala. Divan prizor.
Pa kako je to moguce oboriti ruske svete nebeske ptice hahah.. samo ih rokajte dole..sigurno poprskane popisanom vodicom onog pedofila njihovog patrijarha.. kao sto su kod nas radili… gamad pogana..
njih čuva Sveti Sava 😂😂😂😂
Kao glinene golubove ih skidaju, tako i treba, udri okupatora. I ovi što kake, kako su amerikanci otišli nakon dvadeset godina iz Afganistana. Rusi su izdržali jedva osam godina, odnosno sovjeti. To je i srušilo SSSR. Afganci ih poderali, ko Oslobodjenje.
Sveti Sava na aparatima
Gadja Ukrajinac ko Michael Jordan hahha
al su ameri pametni, ovi ce ih nacet a oni zavrsiti hah
Samo rusi do pobjede koja je vrlo vjerovatna ako tako nastavite
Oba su pala mig 29 u Zadru su četničke horde tako rušene
Ubijte rusku gamad, gdje im je civilizacija
To svaka ćas
Samo udrite po napadacima!
yes bljat...
yes bljat...
Pa ovih zadnjih 5 do 6 dana sam se uvjerio da helikopteri i oklopna vozila i nije neka sila barem ih vidljivo lako skidaju Šteta je velika pricinjana sigurno
Skinuše ih ko glinene golubove.
Za pobjedu protiv agresora ne trebaju tenkovi i avioni - protivoklopna sredstva, Pvo i hrabri obuceni momci .:Zolje stingeri skidas ih razvlacis im zivce nije lako u helikopteru sjediti i kontati kad ce raketa raznijeti sve ...
ovi helikopteri ko na izlet da su krenuli...