Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sačuvana Saborna crkva u Sarajevu i srušena džamija Ferhadija u Banjaluci, govore sve i o njima i o nama." Alija Izetbegovic
I onda vidiš Bakira koji priča o 2000 godina
Vjecni rahmet nasem predsjedniku. Vodja kakvog necemo dugo imati.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
VELIKI ALIJA IZETBEGOVIC
Alija je bio vodja i vizionar za Bosnjake, kakvog nikada vise u historiji necemo imati. Onaj sto je otpao od njega ne zna ni procitati memoare
Aljo dobar je Aljo bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljudi Dodik je od tzv. MZ dobio zeleno svjetlo da provede "mirnu tranziciju" te da se definitivno getoizira i palestinizira najzapadniji muslimanski entitet u Evropi. Pa vidite da je Non-paper još u oktobru bio pred njemačkim čelnicima. Dok nama sat cijepanja otkucava mi bošnjački glupsoni smo se ovdje godinu dana klali oko nakih respiratora. Bakir nas je debelo zavalio pouzdajući se u MZ.
Nije on Bakira postavio cak je jednom prilikom u razgovoru rekao da ne bi volio da Bakir bude predsjednik i političar! On je postavio Sulejmana Tihica kojeg je Bakir mutnim vodama i uz dogovor ostali smijenio mada je razlog odlaska bolest Sulejmana! Imate snimke i sve malo gledajte pa onda komentarišite
Veliki čovjek,Bošnjak,vjernik,pravednik 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Poganac!!!
Najbolji predsjednik na ovim prostorima. Pravedan, hrabar i vjernik da mu Allah dž.š. da lijepi džennet. Dan njegove dženaze padala je takva kiša, od koje se nisi mogao sakriti, kao da je i ona oplakivala rahmetli Aliju i dala smiraj svim šehidima kojima se i on pridružio. Svijet se postidio nakon njegovih govora jer su znali da su ogriješili o Bosnu. Ostao je vjeran ideji Bosne i mislim da je najzaslužniji za opstanak iste uz sve šehide, borce koji su ga pratili.
Iz svega se zaključuje da se genocid mora kazniti i da tu nema oklijevanja i da taj posao niko drugi neće obaviti za Bošnjake.Kazniti negatore genocida a onima koji ga se odriču pružiti bezrezervno ruku pomirenja i uvažavati u svim naporima za igradnju društva zasnovanog na zakonu i pravdi uz realne senzibilitete ka specifičnim potrebama nekog naroda i puno poštovanje njegovog identiteta.
Prihvatanjem politike etno podjela kao dominante, podjele vlasti izmedju etno stranaka, propagirajuci etno identitet kroz medije, religiju, politiku itd., ustavom i politickim uredjenjem kojim dominira etno pripadnost, ne razvijajuci nas bosanski nacionalni identitet vi ste bili saucesnici u ideoloskoj i drustvenoj pripremi podjele BiH na etno osnovi. SDA i Alija nikada nije bila rjesenje vec dio problema
Sve u svemu iskreno čitam i ne vjerujem šta čitam. Ovo je sklepano u avionu za nekih 10 minuta samo da se kaže ... Nikakvog realnog smisla u to vrijeme sa ovdje napisanim,tipični politički govor da nešto se kaže a ništa se reklo nije ...Konje znao tada i gdje ta Bosna i Hercegovina..
A ZAŠTO PRISTADE na DEJTONSKI SPORAZUM !!! AMATER U POLITICI !!! DRŽAVA se NE GRADI LIJEPIM RIJEČIMA za PUBLIKU !!!
da je on zelio dobro bosni bakir bi bio vodoinstalater....
Alija Živković, izdajnik bosanskohercegovačkog naroda
A jeeno veliko nista dade pola bih pobise mu narod jos kaze ovo nije nas rat ma on je bio na pogresnome mjestu od armije bih napravi uveze mudzahedine a znao je to ma nista a danas onaj njegov sin jos gori steta za bosnjake pobise a javise bosnjaka preko milion raseljeno islamska dekleracija ..
Cini se da nikad nije znao s kim ima posla. Ocekivati ovdje pomoc od drugih je glupost. Ocekivati nekakve dogovore i njihovo postivanje takodje glupost. Nijedan dogovor se nije ispostovao.
Ali ko ce aljo da vodi drzavu kad su tvoju u talu sa narodom i mrznjom i korupcijom ko i srbi u rs
Da si bogdom ostao ziv za jos neko vrijeme podrzao bih tu SDA a ne ovo leglo zmija danas. Mozda bi neke stvari drugacije bile a ovako te pola seljadije od naroda blati. Za mene uvijek heroj bio i ostao.