Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi pricaju o antiustavnom djelovanju? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
U svakoj iole normalnoj državi postoji komisija za dodjelu nagrada. Nek građanima predsjednik te komisije obrazloži na osnovu cega su ovi likovi dobili nagradu.
Jedna osoba podrzi, odma bosnjaci podrzavaju. Zena jevrejka...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Benjamina Karić je odavno polupala lončiće, greške u koracima stalno. Pa ovi dečki su na razini terorističke organizacije, potpuno odsustvo tolerancije, manijakalni nastupi, šizofreni govori, gestikulacija paihopazaz. Lijepo je vidjeti da su i pojedini predstavnici bošnjačkih udruga osudile ovaj čin gradonačelnice. Ponavljam, dečki iz 'Antidayton-a' su zreli za hospitalizaciju.
'... gestikulacija psihopata ...'
Bendži se gubi...
Serem ti se na tu jvnost
Nije "ćaršaf" nego "čaršaf" papčino nepismena!
Tako treba,oni odlikuju bradonje u Višegradu,a nama nešto pričaju!!! Samo istim mjerama,dosta je Bošnjo bio merhametli budala.
Bravo Benjamina sto se tice ovoga, svaka cast. Cestitke Nihadu takodje. To su nase vrijednosti bosnjacke bilo vam krivo il vam milo.
Edin Rumulic je jedan govnar koji zloupotrebljava žrtve i radi se četnicima. Bijednik
Koja smo mi stoka
Sad bi se ona trebala nekome izvinjavati.Dejtonski ustav napisan na hrvatskom ,bosnakom srpskom i engleskom jeziku.Zasto u skladu sa Ustavom nema bosanskog jezika u manjem entitetu.
Nema ni srpskog u Federaciji.
To su ti Bosnje kojece preci preko svega da bih dokazali dasu bolji od drugi!?
Nije Benjamina retardirana,ona je blago retardirana .
Koji gnjev ? Koga, cega o cemu pisete ?
kakva nacionalistička kuja!
Anti Dayton su internet huligani.
Bravo Gradonačelnice👍👍👍👍👍💪💪💪💪💪💪