Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je bo mater seljaci kako vas nije stid?? Ima li ko u tim Banovicima da se stidi sto je Frljoka pocasni gradjanin, a da u isto vrijeme ne velica seljacku PDA?
Ma Bgm koliko je ovaj narod glup zatucan i koliko vole kriminalce nama je i dobro.
Banovici znaju.Najbolji premijer,povecao penzije,rekordan izvoz 💚💚
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fadil je olicenje prosjecnog bosnje: varalica, lopov, lazov, nepismen, korumpiran, bezstidan, nekulturan, neelokventan. Kada se rijesimo Fadila u sebi, nasa drzava ce procvjetati.
Štela
To samo SDA napaćena može
jeboti i montija pojtona i nodrealiste i olona forda zajedno, šta je ovo
Za sta ga nagradjujete , pa vi ste gori od ovoga frlje
A MI BUDALE PISMEO O NJIMA I GLASAMO ZA NJIH A ONI NAS UNISTAVAJU I TJERAJU NAS IZ NASE ZEMLJE
On i jeste samo za Banovica
Mito platio za 37% vise od uobicajenog.
BOnOvici
ebote šta je ovo.ili si počasni građanin ili persona nongrata.to samo u Bosni ima.kako vas nije stid.kad nema niko drugi da vas pofali onda činite sami.Vi kažete imate fakultete,a ipak ste glupi ko noć.to će povećati narodu plaće.Da se samo ja pitam..
Davno je sunce prestalo grijati u Banovicima , otkako je sda i pda tu nece ono izaci dok Mevla ne vaskrsne
Bonovići, Zovidovići, hoj ti homelj, SDO, demokrotijooooo, SDO, ljudsko provo svoooooo. A i ovi iz PDO isprdci su isti. Iz Banoviča sam, ljudi, pa ovakve mjesne zajednice, kroz koje govna površinski plivaju, dok druga gradom hodaju odlučuju sudbinu i meni i vama. :D Jedan glas iz Kamenska, vrijedi kao glas akademika, 1 - 1. :D
Kako je Fadil od obicnog seljacica postao premier federacije,mozda bolji naslov
Haha...koja površina majko mila.
i eto na sta se svodi bosnjacka politika. Ko ce zaposjest vlast i onda pisat jedni po drugima. Postali smo najveci neprijatelji sami sebi.
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka