Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mene je to normalno... Ko ne bih to uradio za prijatelja ili za bilo koju osobu?
Vidim da me nije niko zaboravio na portalu :)
Mustrafa :) pozdrav prijatelju ! Dobro sam hvala Bogu :) kako si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lahko je meni za memu i nedeljka al sta sa ovim izmetbegovicem kurdodikom i piccavicem
21 vijek. vijest godine treba biti kako cak srbi i bosnjaci mogu biti prijatelji. sta reci. koju posluku porati. kome. subhan ala. tragedija na ovim prostorima. mi ustvari i jesmo najblizi braci, neka lupeta ko sta hoce.
Ima još Mema i Nenada ali im zli ljudi ne daju da žive!
I sad je za vas memo musliman pretpostavljam ,a nedjeljko njegov veliki prijatelj.. kakve ste vi budale
"Neka vjernici ne uzimaju za prijatelje nevjernike kad ima vjernika; a onoga ko to čini – Allah neće štititi. To učinite jedino da biste se od njih sačuvali. Allah vas podsjeća na Sebe i Allahu se vraća sve " (3:28)
Bilo je i obratno srbi su slali municiju kroz cijev.
Istinita prica.....
dobar je memo
Došao za masažu, a čekalo ga iznenađnje! :D http://www.spijun.net/?p=3789
Ejs, ko nas zavadi? Jel to? Fina pričica. Očekujemo očitovanje Grada na Drini, poznaje li ove ljude, jel ovo istina i ostale bogate istorijske dokaze koji naprosto pršte iz njegove prepametne glave.
Došao za masažu, a čekalo ga iznenađnje! :D http://www.spijun.net/?p=3789
Čekaj a čija granata umalo ubi Nedeljka ?
muslimani? luna, pa to je vjera. reci muslimani i pravoslavci ako vec. nemoj to muslimani boga ti to su idiotluci iz juge.
dobar je Mema ,dobar je...joj Mema je ko Bog -Sejo kalaš Narod nije ratovao jedni protiv drugih ,to sam rekao 30 puta ovdje na klixu...stranci zakuhali,kada se počelo pucati otišli u Miami da zasluženo osunčaju dupeta,pare se štancale po Americi za ratni lobi,uzimale se pare od nas koje su nam davali Arapi (a koje nismo očima vidjeli ni koliko ni kada ni kome) za odbranu BiH od stranog neprijatelja za kojeg se smatralo vidi gluposti JNA koju smo svi služili i u koju smo se kleli...prođe vrijemwe evo i Ukrajine gdje su svrgnuli predsjednika kojeg je narod izabrao,a svrgnuše ga naručene zapadne nevladine organizacije koje sada i nama rade o glavi,da bi navukle EU i NATO(nabijem ga NA TO) kao biva...i sada Ukrajince predstavljaju u Parlamentu zapadni aktivisti koji su napunili Parlament i odlučuju i Ukrajini dok Ukrajinci timski spavaju zimski san...valjda će se na proljeće probuditi !!!