Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta drugo ocekivati od bakirove i sebijine sda i laznih borackih udruzenja u funkciji lopovske sda. prodali su drzavu, a kamoli jedan transporter iz vremena agresije na rbih.
HEJ, OHR NAREDIO UKLANJANJE TENKA MUZEJA? MOZES ZAMISLITI, U ZEMLJI GDJE 30 GODINA STOJI OBJEKT ZLOCINACKE CRKVE IZGRADJEN U PRIVATNOJ SVOJINI, BEZ IKAKVE DOZVOLE, OHR SE PRAVI BLESAV, ONI DANAS NAREDJUJU DA SE UKLONI TENK? HEJ, GODINAMA BOSNJANSKU DJECU POTLACUJU POSRBICE I OVI OHR SHUPCI SUTE I NE REAGUJU I AKO PO SPORAZUMU TREBAJU REAGIRATI I NISTA, ALI ZATO TENK, NAREDBA DOSLA? LIZU DUPE POSRBICAMA. TO JE I CILJ BIO DA OVI NA KRAJU IM DAJU SVE ZA NISTA!
ZABRANIO IM DA NEGIRAJU GENOCID? NIJE TREBAO, SLJEDECI PUT CEMO NA GENOCID ODGOVARATI METODAMA CACE, A NE ALIJE I TO JE TO. I SAD CE IM SHUPAK KOJI JE GLEDAO KAKO POTLACUJU 30 GODINA BOSNJANSKU DJECU U GENOCIDNOJ TVOREVINI, DATI CE IM STA POZELE ZATO STO JE KO FOL ZABRANIO DA NEGIRAJU GENOCID? PA MOZE KAD IMAMO P I Z D E OD LIDERA. BOSNJANSKI "LIDERI" SU P I Z D E!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Građanska BiH na djelu!
Ne znam zasto se Bakir ne povuce sa budzeta? Ne znas lupiti sakom od stol, idi sa budzeta, neka dodje neko ko zna. A ne zauzimas tu mjesto, laktas se, kad trebas raditi svoj posao, kad trebas proglasiti opcu mobizliaciju ARBIH, kad trebas spojiti 6 miliona Bosnjana u Turskoj sa maticom, ti si p i z d a? Idi p i z d o!
naučio crveni kmer iz SDP-a načelnik Maglaja da se vakufsko može dirati... halo hajvanu transporter je na vakufskom zemljištu odkud ti pravo da ulaziš u tuđe? NIJE VAM OVO 1983.
Cijeli svijet se digao i ukljucio da se skloni ovaj transporter jer smeta pomirenju...nasi odmah pomijeraju, nije problem...murala osudjenika koliko hoces, crkava na bosnjackoj imovini, terora nad povratnici kao u prici...ne, to nije problem to moze da ceka, ovo mora odmah...jesmo smece
Nemojte da lažete sve je ovo maslo SDP ovog načelnika.
Konkretno u Maglaju je na vlasti SDP .Predsjednik udruzenja boraca je SDP.Ovaj mali sto je predsjednik mjesne zajednice je karjerista koji bi bio bilo koja stranka ako treba zarad licnih interesa. Krivac je načelnik i predsjednik udruzenja boraca s ovim malim koji trazi sebi mjesto.Kaznit to na izborima i bit ce im jasno.
Da se vidimo u Beogradu na Kafi, u Zagrebu na kavi, u Rajvosa na Kahfi, da smo zajedno svi ! Izgleda da tu želju ima samo 93 ! - Juice.
U Prijedoru u parku stoji veliki krst spomenik nekakvim borcima a za djecu koju su pobili po okolini ne dozvoljavaju vec toliko godina...tu pokazite misice OHR u ostali
Godišnji proračun općine Maglaj 4 milijuna eura!!!!HAHAHAAAAA!!!!!
A ne smetaju krstovi po okolnim brdima? Ne smeta zabrana jezika povratnicima u entitet? Ne smetaju murali ratnim zločincima? Ne smeta krsna slava u školama? Ne smeta da se u naseljenom mjestu gdje su povratnici Bošnjaci ime ulice Ravnogorska? Treba OHR _u i navedenim ambasadama svaki dan po jedno pismo slati o svemu ovome....
Najbolja je ulica Rade Radića u BL 🤔
E ČUJ UKLJUČIO SE MEDŽLIS, SAMO NAS BRUKAJU
Zemljiste na kojem je transporter stajao, je vakuf vlasnistvo medzlisa. Dizalica, bager ,kamion i radnici su upali na njihovu zemlju bez obavjestenja a kamo li da pitaju za upad na posjed zato se ukljucio medzlis.
Bitno je da se medzlis umješao. Kao i uvijek umjesto da se bave vjerom oni se bave politikom i to uvijek na pogrešnoj strani...
Zemljiste na kojem je transporter stajao, je vakuf vlasnistvo medzlisa. Dizalica, bager ,kamion i radnici su upali na njihovu zemlju bez obavjestenja a kamo li da pitaju za upad na posjed zato se ukljucio medzlis.
agresorski transporter krsi novi inzkov zakom.
I šta se priča, ko je poč'o rat?
Smeta im transporter koji je Armija BiH osvojila od agresora koji se izavljavao nad gradjanima Maglaja a postavljaju se nekakvi spomenici zlocincu Mladicu u Kalinoviku, Foci itd.
A u Srebrenici mogu posteri od usranog generala SRatka Mladića........ Sramota
A vi sa klixa piz..a vam majcina i vama i komunjarama i bratstvu i jedinstvu sto ne skinete Krizeve i zastave rs i tzv Herceg Bosne nego samo Bosnjake treba hebavat
Načelnik Maglaja je komunista (SDP). Prodaje državu za sitnu donaciju ambasada par država. Komunjare su najveće zlo!