Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Avdo, da ti Gospodar svijetova podari najljepše mjesto na onom svijetu. Hvala ti za sve!
Svi smo mi Avdo Palić!
"Ja sam taj Avdo kojeg trazite" je recenica koja ce u historiji biti veca od svih djela VRS. Nase starijesne i generali au stajali ispred vojske i naroda. Nikad se krili nismo i necemo! Ako treba ponovo svi!
Ja sam taj Avdo Palic kog trazite
Dobio je i kolega dozivotnu dobiju u Hagu.
Avdo rahmetli je bio skolovano vojno lice, kao i na drugoj strani u VRS su svi redom bili skolovana vojna lica, koji su ucili o postupanju sa ratnim zarobljenicima i Zenevskoj kovenciji. Samo radi Avdinog ubistva, trebali su redom zavrsiti u Hagu radi krsenja pravila i zakona ratovanja, a kamoli za majstorsku specijalnost VRS - genocid, etnicko ciscenje, ubijanje civila, granatiranje gradova, logore....pljuc
Zašto se video ne može pregledati
Na Zepi su mnogi etalji iz..nuli MASALAH
eno ti ga sa sekom kahvu pije
Sr kukavicluk, stim se za njih... Dio Sr je dno dna...cast onim prosvjetljenim ali je onaj losi dio sramota za ljudski rod.
Heroj bosanski!!! Legenda odbrane jedne jedine, nezavisne, nedjeljive Bosne i Hercegovine!!!
"Ja sam taj Avdo kojeg tražite" "Ne tražimo nego ako može da razgovaramo" Zadnji snimak, posmrtni ostaci ekshumirani 2001.
hvala Avdi Palicu i hvala svim borcima ARBIH.
Zato je vrh sda na vrijeme nasera sklonio, da bi aljo zamjenio srebrenicu za ilidzu
Kazu u ova doba je aljin sin vrijedio vise nego 10 tudjih sinova
neljudski komentar
I Bakir je za spas svog naroda odabrao put u trezor, ako je bio predsjednikov sin nije bio oslobodjen vojne obaveze, bar da je kopo rovove.
Za to vrijeme je hrabri el bake virio iz trezora
velika je razlika izmedju Armije BiH koja je postojala sve konvencije a one koji nisu kaznjvala i CIVILNOG I VOJNOG VRHA TADASNJE RS KOJA JE SRUSILA SVE DZAMIJE, UBIJALA ZAROBLJENIKE I SISTEMSKI PROTJERALA SVE NESRBE. SVE SU NA KRAJU KRUNOSALI 11 JULA
zato je pripadnik srbijanske sluzbe bezbednosti, naser oric izasao kao gospodin i ostavio narod i vojsku.
Da mu dragi Allah da sve što je najbolje za njega.