Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li neko postavio pitanje gdje se trose pare od eko-testa u FBiH? Parabudzetski namet privatnih interesa
pa nije zakon zacementiran mijenjajte ga
SrbinIslamskeVjere Bahlijetino dabogda u Federaciji bilo 5000KM, pa ti radi sta hoces, a ja ode u genocidnu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prodali bi i drzavu za 20 KM, pljuc
kakve to veze ima nek smanje i u FBiH
Cijenu tejnickog pregleda su napumpali sami islamizovani Srbi, donoseci uredbe o eko taksama. Jednu od njih donio je Denis Lasic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako i treba, otići tamo gdje je jeftinije. Hebo te eko test kad on ništa ne znači. Nikad se ni jedno vozilo nije vratilo sa tehničkog, svako prođe samo ako ima točkove. Ko još gleda nedostatke. Tim gulikožama iz osiguravajućih društava je uvijek malo. Njima treba napraviti konkurenciju. A video nadzor je izmišljotina koja nikome ne treba osim stanicama kakp bi naplatile više.
Kod brace Srba sve jeftinije
Ljud'no kod srba dotjeraš jedno auto koje ima dvoja vrata i dizel je a registruješ drugo auto iste marke koje je slične boje a ima četvera vrata i benzinac je!
I onako tehnicki pregled u nasoj drzavi ne sluci ničemu! To je uzimanje para na guzove, nikakve kontrole, Bitni je da auto udje i izadje i to je to na cesti 95% neispravnih!
Pita li se iko kako izgledaju tehnicki pregledi? Uzmu pare, nesto testiraju i vozi, dobar, odlican.... malo neki crn dim ali ide jbg
pa Sarajevo osiguranje dosta je bilo lopatanja pa smanjite tehnički
Svi u RS na tehnicke preglede, dosta je vise deranja obicnog naroda
Cim su finansije upitanju odmah belaj i panika 🙂 lihvarite vi ovaj narod godinama na raznim stvarima ali raja ne razumije i misli da oni rade za dobrobit sviju nas...
super, konkurencija, sad neka se smanji cijena i u federaciji. Hvala Klixu, sad znaju i oni sto nisu znali
Ja problema u PM. Ukini i ti i kraj price..
Eko test svake godine ko da to nije isti motor od prošle godine.
Nije dobro napisano, ne mozete reg vozilo u rs osim ako se ne prijavite u neku opstinu u rs,a osiguranje vam ne vazi u fbih iz rsa iako su tu cijene iste samo su nameti dosta jeftiniji u rsu...ali se tehnicki moze obaviti i ustedite 35 kma ako je vozilo dizel.
Lopovi, spustite cijenu inu FBiH.
Hahhaha bogati mundzosi prodase svojih 23% za 20 maraka, ali bitno je da u R. Srpskoj sirotinja 'nema fasade' hahahah
Ko ode radi 30 KM u RS, neka proda auto...