Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontao pocinje Tom i Dzeri
😂 dosta dobar komentar
Kakav je ovo cirkus 🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Meni nasa politicka scena vec odavno lici na zoloski vrt ili kakvu gladijatorsku arenu, tako da i pase sa ovim lavovima
to je ta poznata SDA diplomatija
Dotična radi za sebe i svoju porodicu. Sluzbena putovanja su ugodna, lijepa i korisna. Drzava sve plaća a nakon sluzbene posjete (10 min.max) obilaze lokalne znamenitosti ili idu u kupovinu. Nema ogranicenja u trosenju. Zalosno kako lose procjenjujete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebala mu je neku levhu poklonit.
Šta očekivati od naše diplomatije već riganje lava i još kojekakvih ne artikulisanih zvukova, srami se predstavniče Vanjske politike BiH i ovako smo potonuli na dno svakog dna i još samo zagrtanje ali molim Biseru da to bude uz zvuke 3majmuna.
Debelaaaa krmacaaaa
Kakva rika da nije skika jeste vi njih prebrojali da ne fali koji mozda ga je pojela
Ja bruke
na osnovu cega je gospodja Turkovic postala Ministrica VP
Samo da nam se ne uda nedaj bože Baš su par
Grrrr lavica naša
Kakav transfer blama hahahha
Maca mala medena
Ko nama kroji politiku.... Do neki dan se kao svadjali u UN. Prodao nas Bake opet
MEDVJEDICA PRAVA.. HAHAHA kaka ona i o lav hahah
Cuj podmukli Konakovic Konakovic se javio sa eskurzije iz Dubaia. Kakav je to podmukli licjemer, on bi da da svima prekinemo diplmatiju, a najveci uspjeh neprijatelja je kada te natjeraju da sutis i da ne pricas, da se sam izolujes, tako radi Izrael izvanredno protiv Irana. Tako zele da bi nas usutkali, ali podmukli i glupi Konakovic mozga nikada nije ni imao
A šta bi u Dubaiju, jesi dogovorio sa onim šeikom kad će doći da skače sa starog mosta u Mostaru jel na redovne skokove ili one što organizuje Red Bilo.
Ova Debela i nesposobna spodoba samo kod Bosnjaka može biti ministrica