Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je onaj sto je pozvao srbe da se iseljavaju i da nose grobove predaka i saobracajne znakove iz BiH. Monstrum u ljudskom obliku
I ONDA GOVORE KAKO JE JUGOSLAVIJU UNIŠTIO ZAPAD... pa koga vi uporno lažete
Kakva je ovo zatrovanost srpskog naroda? Prosto ne mogu da vjerujem čime su se oni bavili 92-93 dok smo mi i dalje živjeli i sanjali zajednički život. Pa jeu li oni stvarno živjeli pored nas cijelo vrijeme glumeći dobre komšije i sunarodnjake?
Goloruki narod odbrani Bosnu i Hercegovinu, od zločinaca, samo ste djecu i žene naučili ubijati i silovati. #REPUBLIKABIH #ZAVNOBIH #AVNOJ #FREEPALESTINE #VALJA VAM ZIVJETI U BOSNI I HERCEGOVINI I ZVATI SE ENTITET #NEŽELITEAMORATE #HTHELINEHTJELI
Ove obrve jos nisu struhle
Samo forsirati istinu.
Bojkot kupovine od onih koji podržavaju fašizam, to je naša borba, jedino što možemo. Ne dajte im sredstva da nam uništavaju živote, ne zapošljavajte ih, ne podržavajte ih ni na koji način. Smrt fašizmu – sloboda narodu!
Fakat ovi Bosnjaci pravoslavne vjere nisu dobri u glavu.
Ima ona stara poslovica, nije važno šta kaže, nego ko kaže i sve ti je jasno !!
Načitane mafioze se usuđuju i Njegoša da spominju.
Jedina zabluda je bila stvoriti Jugoslaviju sa Srbima ! Bez Srba sve bi bilo OK !!!
šta kaže momo sad
Gargamel je mala maca,ovde depilacija bi bila ravna izgradnji kineskog zida.
Opasni su ovi razrokih očiju i spojenih obrva. Moraš ga među 'rogove' da bi mu pokazao da je zastranio.
A đeje sad ova krajisnik??istruhlo u zemlji ovoj istoj Bosni...
A neki su entuzijasti kad je i hljeb u pitanju !?.
kakva je vo pojava na slici