Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjecam ee kao da se rat zavrsio. Bravo moje Sarajevo.
Znaci: ....FGR poderao Seljadiju 💪💪💪, jedina mrlja na pobjedu Sanela Fufa i Seydini Glodari iz Novog Grada ali i tu su se potkresala krila SDA Seljadiji, ne mogu vise raditi sto im je volja CESTITKE FGR CETVORCI 👍👍👍
isti sam ti,bez posla al me dopamin lupa ko da radim u elektroprivredi
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Gdje god ima semafor SDA nije pobjedila
Jedno je bitno. SDP je totalno ugašen. 💚
Cuvajte se trojanskog konha SEMIRA EFENDICA.S CESIROM JE RASPRODO OPSTINSKU ZEMLJU SDA TAJKUNIMA.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja bih rekla, prvo “Sebija”...pa onda Asim i sve ostalo...
Respiratori i ostali milijoni i zahvali se i fadilu novalicu sto ti pomogao da imas tako dobar rezultat u Sarajevu
TEže je ovima iz SDA pala pobjeda Efendića nego ovo što su izgubili, oni su opštinu Novi Grad otpisali jos u ratu.
Od, kako je kraljevanje sislo sa nekad u Babilon traje korupcija i nepotizam...stvari se nece promjeniti dolaskom nove vlasti
Kako da ce ista da se promjeni osim kome ide lova
SDA je pojiedila u opštinama gjde nema nijednog semafora i gdje još konji vuku kola......
Dosta je i bilo....ali, krivac je uvijek neko drugi
Ibrahim Hadžibajrić (NBL), kakva je to stranka? ko je glavni?
Hocemo pravdu i istinu za Davida i DZenana. Misili su ubice da ce vladati do smaka svijeta. Nadam se da ce istrage s novim ljudima poceti vrlo brzo.
Ja mislim da građani žele evropsku, a ne vjersku Bosnu po ugledu na Bakirove prijatelju u Pakistanu, afg. Saud. Arabiji i Erdogana.
Baki moze da bijezi za Istanbul kod brata Erdugana!?A tako i Dodik kod brata Vucica!?
Razlika je u tome sto u RS nisu gradjanske alternative pobjedile vec samo drugi nacionalisti. Bosnje misle da je BiH postala gradjanska jer ne vide dalje od Sarajeva. SNSD ili SDS ili PDP u Foci, Gacku ili Prijedoru, to nije bitno, bitno je da je srpski, dok se mi lozimo na postene ljude koji preko noci mogu postati nepostei sko shvatate na sta sam mislio.
Ostaju vam sela i zaseoci, bolje i niste zasluzili bagro.
Pa eto vam dragi gradjani Sarajeva cetvorke, pa nek vas vodi narednih godina. Neka vam oni napune budzet novcem da imate bolje penzije, bolje plate, bolje zdravstvo, bolje skolstvo, bolji prevoz itd… a bit ce zanimljivo vidjeti odakle ce napunit te budzete, jer kad nema SDA, nece bit vise ni bogatih Arapskih turista!
Ovaj bakir od supka postao fakivcic. Cuj ima li jos pitanja? Ima ima i bit ce ih jos mnogo za tebe i onu tvoju hulju.