Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmetli omiljeni general Izet Nanic dobio sokak u Hrasnici ...nismo mi Bosnjaci za neke ozbiljne price! Ko me vjeruje google maps pa nek vidi!
Na sta smo spali, od gospodina Ljubijankica do kartelasa kronakovica
Ne petljaj rasi populizma gluposti! Konakovic prvo nek se dokaze! Sta je SDA i Bakir? Mani se suplje! Osmica?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uskoro ce biti objavljena istina kome je IRFAN smetao zato sto je bio patriota i volio svoju zemlju i narod,on je smetao nekim koji kasnije biti velike politicke ličnosti i osnivati nove stranke,PARAZITI I VASKE,,koje su se redstavljali kao veliki Bošnjaci a opljačkali su više od onih iz Haga ,drzavu su prodali za 1km za javnost a sebi milijarde uzeli
Vaške izdajnicke iz trojke, izgleda da se lazima o zlatnim kasikama i izdaji Srebrenice pridruzio i rahmetli Irfan, neka ste prokleti srboljupci
Smetao je zlikovcima iz zločinačke SDA, jer nije dao da se kradu donaciju. Zanimljivo, i rahmetli Hakija Turajlic je tražio trag za svaku donaciju, na kraju obojica zavrsili mrtvi.
Djeco moja glupa,ovde je bilo sve prodato prije prvog ispaljenog metka.
Piloti i posade su u tim vremenima bili Ukrajinci. I tad su se borili protiv fašista kao i danas. Slava Ukrajini.
Srpska demokratska akcija
SDA = najveće zlo koje je zadesilo bošnjački narod !!
Iskreno ja sumnjam u sda,Ljubijankic je bio prejak za sda a isto tako i Nanic
Nikad ranijoj vlasti, a narocito ratnoj i onoj 10 tak godina poslije, nije bilo u interesu da se sve ispita i sankcionise. Pitanje je zasto. To je vrijeme kad se znalo da ce rat stati, pa nekima mozda trebao cist put za, znamo svi sta.
Ima i poduža ulica, koja vodi prema granici sa Hrvatskom ( Izacic ) i nosi takodjer njegovo ime.
Zašto nitko nije odgovarao?! Zašto naša država ne procesuira taj zločin?!!
Čestit bošnjački, bosanski čovjek kao što je bio i Irfan Ljubijankić teško opstaje u bari kakva je Bosna. Bosnom gamižu bošnjački lopovi i vlaška gamad koje ne bih poželio ni najvećem neprijatelju.
Kakvi zlocini, negiranja genocida, ubistva, granatiranja itd jos stoje netaknuti u ladicama tuzilastva, je za nepovjerovati. A mi to sve mirno gledamo kao da se radi o Ugandi, a ne o nama i nasoj borbi za istinu.
Previse se raspitivao o vrecama para i zlata
Sta se ceka sa procesom, sudjemjem, pa imate cak i imena sa odlikovanim
Legitiman vojni objekat... Jel ti piše da su prevozili oružje, mani se šuplje
Sta se ceka sa procesom, sudjemjem, pa imate cak i imena sa odlikovanim
Ukrajinski pilot helikoptera, a kažu Ukrajinci bili protiv nas u ratu. Očito ne svi.
Svaki helikopter kojeg smo imali stigao je iz Ukrajine. Municija je stizala uglavnom iz Ukrajine. Kako kod nas tako i u Hrvatskoj.
Nekoliko dana prije pada helikoptera Marticevi Srbi raketirali Zagreb