Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje je doci tako sto ce te sjesti u avion i sletjeti u antaliju ili negdje u grcku po vrlo povoljnim cijenama
@miki7 dok si napisao što si napisao znam jedno , nećeš ti ni na modračko klošaru jedan 😜
gooUser1610563678, a koji si ti khurac, turistički radnik na Jadranu sa sjedištem u Kiseljaku!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba biti dobar komad budale da pocnes graditi u sezoni pristupni put na koridor 5 C koji nece biti u funkciji jos 8 godina.
Do Neuma me ne interesuje.
Sa cijenama hrane i najavama da ce jos vise poskupjeti svaka cast svakome ko se usudjuje ove godine trositi novac na more dok ide zima i neizvjesnost sa hranom
Bosanci dođite u cg na more
Njabrze se ide preko Konjica pa na Boracko koje je raj na zemlji! Koje ba more i naplacivanje vazduha... Platis masno da se prziz na suncu kao kafa u šišu... Boracko roštilj, gajba u hladan potok i laganica do iznemoglosti!
Ljudi, manite se usranih hrvatskih kamenih plaža. Idite u Turski raj, pješčane plaze, super hoteli, usluga, hrana,....i sve to dosta jeftinije.
Nije to vise Hrvatsko more oni su to zijanili za 20 godina takozvane neovisnosti... To je obala bogatih Njemaca i ostale bjelosvjetske bagre, hrvatima su ostali jos magarci da mogu nositi ubranu maslinu!
Kad malo porasteš skontaćeš da je bolja plaža sa šljunkom i borovima. Nastranu politika, Hrv ima najljepšu obalu na Mediteranu
Nikako. Dosta Kroacije za sva vremena. Hvala za fin autoput do Bosne i to je to. Rijeke BiH su predivne. Za individue koje su željne slane vode ima dovoljno povoljnijih i povrh svega gostoprimljijućih destinacija.
Široki Brijeg-Grude-Imotski-Baška Voda.... Sat i 10 min normalne vožnje...možete se i tako orjentirati ako znate koliko vam je do Širokog....Mostar -Široki 25 min
Ko se sjetio da u pola sezone izvode radove treba biti otpušten, idiot klasični
Nije stvar da li znaš za bolje! Do Albanije nema aviona, put autom ili busom je patnja, pogotovo ako si iz sjeverne Bosne. Ako se djeca uzmuče na putu, prisjedne ti sve. Narod ponijese hranu, nađe smještaj za 100 KM, uz ostale troškove 4 člana porodica može za 1000 KM da bude 6-7 dana na moru. U Turskoj ne mogu, da ne govorim o drugim mjestima. Kad si momak ili cura, pa svako sebi plaća, i nemaš drugih obaveza, onda možeš.
Kao sam momak išao Monte Carlo, Hvar, Tunis, Tursku, Albaniju... Kad te u septembru čekaju čizme, knjige i redovni troškovi, Neum je super!
Da vozac "zaspe"? Cime da zaspe, kikirikijem, vodom, pivom?
VEĆIM DJELOM ZAVRŠEN ???? Od Avgusta 2021 do danas je ISTO STANJE ????
Na more pa i do Neuma nisam otisao jos od 2017, necu ni ove godine jbg a najvjerovatnije ni iduce godine....Tuga jbg nema se para...
ići u Neum gledati kako su izdali crkvu i pobili hrvacku zastavu veću od neuma.fuuj šta uradite i na šta sve liči.
U Neumu niko nizasta ne izadje fiskalne račune