Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NERKO IZDAJNICE. NE GINU OPET PROTESTI LICEMJERU.
Isti je to par opanaka, za ovoga anemicnog Sefik je mlazni avion
SDP nikada vise nece dobiti moj glas do kraja zivota a glasao sam redovno za njih
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
e moj Denise.... Dino se sprda s tobom
Olaksao mokracni mjehur na Becirovicu
SDP dodje na vlast 2000ih: hapse Alagica, postavljaju HDZ sudije u ustavni sud, zakon o prebivalistu SDP dodje sad ponovo na vlast: ponovo stavljaju HDZ sudije, poskupljenje svega, zaduzenja, privodi se direktor memorijalnog centra
Becirevic je licemjer koji je apel uputio samo pro forme, da opere svoj obraz. A interno nazvao svakog zastupnika i rekao, ne obazirite se, samo glasajte kako vam je Njiva naredio.
Uz sve pohvale za angažman oko rezolucije, Bećirović je veliki autokrata,ne dopušta drugačija mišljenja,on je najpametniji.Da se on pitao ne bi bilo trojke, ili ne bi bilo međusobnog povjerenja u trojici i ne bi bilo uspjeha na državnom nivou,bile bi svađe i prepucavanja kao u proteklih desetak i više godina.
TROJKAŠI NARKO PODANICI, IZDAJNICI, NAMETNUTA POLUPISMENA STOKA BEZREPA
Sda je makar sacuvao nesto od drzave.A to sto je sacuvao ostavio vam je , a vi prodali.Jedina vam je bila mrznja vezana za Baketa i Sebiju.To vam je bio samo cilj da sxebete a onda poslije toga i to ostalo.Uspjeli ste ostaviti bosnjake na vjetrometini.Izdajnicka gamad
Refko i Čombe bacaju bombe, tako je i Becirevic u jasnosti "nemojte glasati" a u tajnosti "lajk za Vukoju"!
Pa ovaj bezlicni seljober nije vlasnik SDP a niti ce ikad biti predsjednik stranke i ko ce ga slusati. I kako sad navijate vi botovi sdfa mafije kad cijelo vrijeme govorite da je nametnut i izdajnik Koje ste vi smece i fukare.
Rumenko podpredsjednik SDP, Sejdo predsjednik DF, Zeljka u predsjednistvu SNSD. Treba li jos sto reci o Predsjednistvu BiH. Ne da to nije predsjednistvo svih gradjana, nego nije ni naroda koje nominalno zastupaju. Predsjednistvo BiH je u najboljem slucaju upravni odbor drzave u kojem se zastupaju interesi stranke ili osobni interesi. Toliko o demokraciji u ovom uckur buregdzistanu.
Sta to znaci za izbor buduceg sefa ne znam. Ali ono sto znam je da je SDP na najboljem putu u nestanak.
Sta reci za covjeka zvanog konjicka konjska glava
Gledajte IZDAJU.Prodaju naroda i Drzave.Gledajte Trojanersko Kartelaske Podanike placenike.Gledaj narode ko sa dva glasa prodaje drzavu.Gledaj narode kome je bitnije fotelje od principa.Gledaj narode kad nisi znao sta si imao.Nermim je izdajnik.
mijenjaj stranku Becirevicu ili smijeni niksica krmka inace te nema
SDP su izdajnici bošnjačkog naroda i kao takve ih treba šutnuti u status vječne opozicije na narednim izborima kao što su Hrvati učinili sa svojim SDP-om.
Mala je ovo zemlja, koliki su ovo izdajnici.
Prije 4 dana je Niksic sa jaranom Jasminom Imamovicem posjetio Tuzlu, naravno nije tu bio Becirovic, sto znaci da SDP Tuzla ostaje odan Niksicu, a Tuzla ce i dalje da tone...
U svakoj normalnoj parlamentarnoj demokraciji čim član neke stranke postane predsjednik ili pak član predsjedništva on automatski daje ostavku na sve funkcije u stranci osim u BiH! Bećirović je još uvijek potpredsjednik SDP-a a Komšić čak predsjednik DF-a ( Demagoške Fronte) pa kako oni mogu predstavljati bilo koga osim članova tih stranaka?!